ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πόσο ΕΤΟΙΜΟΣ να μπει στη ΦΩΤΙΑ ο Σελίμοβιτς…

Πόσο ΕΤΟΙΜΟΣ να μπει στη ΦΩΤΙΑ ο Σελίμοβιτς…

Aπό την περασμένη εβδομάδα είχε διαρρεύσει, ότι στον Απόλλωνα, θα έφερναν κεντρικό αμυντικό για τον Κατάλογο Β’. 

Τελικά το συμβόλαιο δόθηκε στον 21χρονο Σέρβο, γεννημένο στο Λουξεμβούργο και κάτοχο Γαλλικού διαβατηρίου, Βαχίντ Σελίμοβιτς. 

Από τότε που ήταν πιτσιρίκι, ο παίχτης ανήκει στην Γαλλική Μετζ. Αγωνίστηκε στην ανώτερη κατηγορία της χώρας κατά την περσινή σεζόν, όταν η ομάδα έπεσε στη δεύτερη κατηγορία. 

Φέτος πάντως δεν έχει επίσημη συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας, έχει μόνο μια συμμετοχή στο κύπελλο στις 18 Νοεμβρίου, σε παιχνίδι απέναντι στην ομάδα Sarreguemines. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ περισσότερες λεπτομέρειες για τον νεαρό σέντερ μπακ

Δεν ξέρουμε ποια είναι τα προσόντα του ποδοσφαιριστή, αλλά προκύπτει το ερώτημα πόσο έτοιμος να ριχθεί στη «φωτιά» των επίσημων αγώνων το προσεχές διάστημα. 

Ειδικά στον Απόλλωνα, κατά τα τελευταία χρόνια που εφαρμόζεται ο θεσμός με τους παίχτες του κατάλογου Β’  (αρχικά ήταν κάτω των 21 χρόνων, τα τελευταία δυο χρόνια δικαιούνται να εγγραφούν στον εν λόγω κατάλογο παίχτες κάτω των 22), ήρθαν παίχτες – κελεπούρια! 

Θα το δείξει ο χρόνος, αν θα προστεθεί σε αυτή την «κατηγορία» και ο νεαρός Σέρβος.

Μια άλλη παρατήρηση, είναι ότι οι τεχνικοί υπεύθυνοι, συνεχίζουν να δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στην αγορά της Γαλλίας.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top