LIFESTYLE

Δημήτρης Σούγλης: «Να προσευχηθείτε... να ξεπεράσει η μητέρα μου Δέσποινα...» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Δημήτρης Σούγλης: «Να προσευχηθείτε... να ξεπεράσει η μητέρα μου Δέσποινα...» -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο δημοσιογράφος περνά δύσκολες στιγμές, αφού η μητέρα του, Δέσποινα, χρειάστηκε να χειρουργηθεί.  

Της Νατάσας Κακούτση

Ο Δημήτρης Σούγλης κρατά τα προσωπικά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τηρώντας το γνωμικό «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Σε μια από τις σπάνιες του αναρτήσεις στα social media, μοιράστηκε τις δύσκολες ώρες που ζει η μητέρα του και κατ’ επέκταση η οικογένειά του.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα ζήτησε απο τους φίλους του, διαδικτυακούς και μη, να προσευχηθούν, όσοι θέλουν,να ξεπεράσει η μητέρα του τον κίνδυνο που διατρέχει με την υγεία της.

«Δεν ξέρω. Αλλά επειδή όπως λένε και το πιστεύω: εν τη ενώσει η ισχύς, επιτρέψτε μου να σας παρακαλέσω θερμά, να προσευχηθείτε μαζί μας όλοι και όλες (όσοι θέλετε), για να ξεπεράσει η μητέρα μου Δέσποινα τον κίνδυνο που διατρέχει με την υγεία της και να γίνει καλά. Σας ευχαριστώ πολύ!»

Σύμφωνα με πληροφορίες που φθάνουν στο ThemaOnline, η κυρία Δέσποινα εισήχθη στο χειρουργείο, λόγω ανευρίσματος και για το λόγο αυτό ο δημοσιογράφος την Δευτέρα, 15/1, απουσίαζε από το τιμόνι της εκπομπής «Η αλήθεια καίει» στο Capital.

To ΤhemaOnline στέλνει τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση.

 Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση του Δημήτρη Σούγλη: 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

ΗΠΑ: «Πύραυλοι του Ισραήλ έπληξαν εγκατάσταση στο Ιράν»

Επίθεση στο Ιράν με πυραύλους σε τουλάχιστον μια στρατιωτική εγκατάσταση πραγματοποίησε το Ισραήλ τα ξημερώματα της Παρασκευής σύμφωνα με τo ABC και το CNN.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top