ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΛΕΜΕΣΟΣ: 10χρονη έφυγε από σχολείο – Την έψαχναν για ώρες

ΛΕΜΕΣΟΣ: 10χρονη έφυγε από σχολείο – Την έψαχναν για ώρες

Σε κινητοποίησε τέθηκε το πρωί της Πέμπτης η Αστυνομία, όταν ενημερώθηκε ότι 10χρονη ενώ πήγε σχολείο, στην συνέχεια δεν την έβρισκαν.

Σύμφωνα με τον «Φιλελεύθερο», γύρω στις 11:00 το πρωί, μετά το κουδούνι, μαθητές επέστρεψαν στις τάξεις τους ύστερα από διάλειμμα και η 10χρονη, φέρεται να πήγε τουαλέτα. Ωστόσο δεν επέστρεψε στο μάθημά της, αλλά φέρεται να έφυγε από το σχολείο, χωρίς να γίνει αντιληπτή.

Όταν διαπιστώθηκε ότι η 10χρονη έλειπε από το σχολείο, διεύθυνση και εκπαιδευτικοί, ενημέρωσαν τις αρμόδιες Υπηρεσίες και την Αστυνομία ώστε να εντοπιστεί.

Η 10χρονη εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα και καλά στην υγεία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, θεάθηκε αρχικά σε πάρκο στην περιοχή Ομόνοιας και στην συνέχεια εντοπίστηκε στην περιοχή.  Η 10χρονη φέρεται να βρίσκεται το τελευταίο διάστημα υπό την προστασία των Υπηρεσιών Κοινωνικής Ευημερίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ThemaOnline στην παρούσα στήλη κάνει ανασκόπηση του κυπριακού Τύπου και μόνο, αποδίδοντας δημοσιεύματα εντύπων, τα οποία και επικαλείται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top