ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον επισκέφθηκαν σπίτι του και τον έδειραν – Τους «μπαγλάρωσαν» οι Αρχές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Τον επισκέφθηκαν σπίτι του και τον έδειραν – Τους «μπαγλάρωσαν» οι Αρχές

Στην σύλληψη τριών προσώπων προχώρησε η Αστυνομία σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 12/01/2019, στην Λεμεσό. 

Βάσει δικαστικού εντάλματος συνελήφθη πρόσωπο ηλικίας 38 χρόνων, γύρω στις 7.40 το βράδυ της Πέμπτης (17/1), μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, που διαπράχθηκε στις 12/01/2019, στην Λεμεσό.  

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί, γύρω στις 11.15 πριν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, βάσει Δικαστικού εντάλματος, ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 36 χρόνων.

Οι 38χρονος και 36χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, ενώ ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίου Ιωάννη συνέχισε τις εξετάσεις.

Το βράδυ της Παρασκευής (18/1) η Αστυνομία βάσει δικαστικού εντάλματος, συνέλαβε και τρίτο πρόσωπο, ηλικίας 39 ετών ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην Αστυνομία, στις 12 Ιανουαρίου, οι τρεις φερόμενοι δράστες, τουρκικής καταγωγής επισκέφθηκαν το τέταρτο πρόσωπο στην οικία του και κάτω από άγνωστες συνθήκες, πιάστηκαν στα χέρια. 

Μ. Παναγιώτου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top