ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλεί τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ η Συμμαχία Πολιτών

Καλεί τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ η Συμμαχία Πολιτών

Η Συμμαχία Πολιτών καλεί όλους τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓεΣΥ και να συμβάλουν δημιουργικά και δυναμικά στην επιτυχή υλοποίηση του, καθώς και τους πολίτες να στηρίξουν εμπράκτως τους γιατρούς που εντάσσονται στο ΓεΣΥ, δείχνοντας  την δική τους προτίμηση, ανέφερε ο Πρόεδρος της Συμμαχίας, Γιώργος Λιλλήκας, σε σημερινές του δηλώσεις, μετά το πέρας συνάντησης με τον Υφυπουργό Τουρισμό Σάββα Περδίο.

«Σήμερα ανοίγει επίσημα ο κατάλογος εγγραφής των γιατρών που επιθυμούν να ενταχθούν στο ΓεΣΥ. Τα μηνύματα είναι πολύ αισιόδοξα καθώς εκατοντάδες είναι οι γιατροί που εκδήλωσαν ήδη ενδιαφέρον για να προσφέρουν τις πολύτιμες υπηρεσίες στους κύπριους πολίτες και ασθενείς.  Δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι η μεγάλη πλειοψηφία των γιατρών μας, με επαγγελματική ευσυνειδησία αλλά και με κοινωνική ευαισθησία, συναισθανόμενοι και την αναγκαιότητα του αλλά και τα πλεονεκτήματα του τόσο για τους ιδίους όσο και για τους ασθενείς, θα ενταχθούν στο ΓεΣΥ. Ως Συμμαχία Πολιτών καλούμε όλους τους γιατρούς να λειτουργήσουν με πνεύμα κοινωνικής αλληλεγγύης, να ενταχθούν στο ΓεΣΥ, να το ενισχύσουν και να συμβάλουν δημιουργικά και δυναμικά στην επιτυχή υλοποίηση του. Ταυτόχρονα, καλούμε τους πολίτες να στηρίξουν εμπράκτως αυτούς τους γιατρούς που εντάσσονται στο ΓεΣΥ, δείχνοντας  την δική τους προτίμηση, έτσι ώστε να υπάρχει αμοιβαίο όφελος», συμπλήρωσε.

Ο κ. Λιλλήκας είπε ότι η  Συμμαχία Πολιτών κατέθεσε Πρόταση Νόμου για την αλλαγή του Περί εγγραφής Ιατρών νόμου, ώστε το συμβούλιο να αποφασίζει με επαγγελματικά και επιστημονικά μόνο κριτήρια για το ποιος δικαιούται να ασκήσει το επάγγελμα της ιατρικής στην  Κύπρο και όχι με βάση κριτήρια ιδιωτικών συμφερόντων.

«Θεωρούμε ότι είναι κοινωνική ευθύνη να αντιμετωπίσουμε όλοι ως ένα εθνικό στοίχημα το ΓεΣΥ, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε και στις προσδοκίες των Κυπρίων πολιτών που όλα αυτά τα χρόνια ταλαιπωρούνται γιατί το κράτος δεν μπόρεσε να διαμορφώσει ένα σχέδιο υγείας που να καλύπτει όλη την κοινωνία», κατέληξε.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top