ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Δύσκολα τα πράματα για τον 25χρονο Νάσο

ΛΑΡΝΑΚΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΦΟΝΟΥ: Δύσκολα τα πράματα για τον 25χρονο Νάσο

Αντιμέτωπος και με τις τρεις κατηγορίες που του είχαν απαγγελθεί είναι ο 25χρονος Νάσος Δημητρίου, ο οποίος δικάζεται από το Κακουργιοδικείο για την υπόθεση απόπειρας φόνου του ομοχωρίου του Μιχάλη Βασιλείου, 29 χρόνων, τα ξημερώματα της 17ης Δεκεμβρίου 2016, σε καφετέρια της κοινότητας.

Το Κακουργιοδικείο τον κάλεσε σε απολογία. Έκρινε, με απλά λόγια, ότι από το σύνολο της μαρτυρίας που παρουσιάστηκε ενώπιόν του κατά την ακροαματική διαδικασία υπάρχει εκ πρώτης όψεως υπόθεση εναντίον του Νάσου Δημητρίου.

Ο τελευταίος κατόπιν διαβούλευσης του με τον δικηγόρο του Σάββα Μάτσα, εξέφρασε την πρόθεση να καταθέσει ενόρκως στο στάδιο της απολογίας του. Αυτό σημαίνει πως η κατηγορούσα αρχή θα έχει το δικαίωμα να τον αντεξετάσει.

Ο Δημητρίου, όπως σημειώσαμε και στις πιο πάνω αράδες, κλήθηκε σε απολογία και για τις τρεις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, οι οποίες αφορούν απόπειρα φόνου, αμελείς και απερίσκεπτές πράξεις και μαχαιροφορία.

Ο συνήγορος υπεράσπισής του ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο κατηγορούμενος επιθυμεί να ασκήσει το δικαίωμά του να απολογηθεί ενόρκως, έτσι ώστε να πει την δική του εκδοχή για το επεισόδιο που συνέβη το μοιραίο εκείνο βράδυ στην καφετέρια του Μαζωτού.

Ο Σάββας Μάτσας, πρόσθεσε ότι το κακουργιοδικείο θα έχει μία πλήρη εικόνα κατά πόσο ο κατηγορούμενος είχε ή όχι πρόθεση να προκαλέσει τον θάνατο ή έστω να προκαλέσει βαριά σωματική βλάβη στον Μιχάλη Βασιλείου.

Η συνέχεια της δίκης ορίστηκε για τις 11, 12 και 15 Φεβρουαρίου. Ο 25χρονος κατηγορούμενος κρατείται ως υπόδικος.

* Φωτογραφία αρχείου από το χωριό Μαζωτός

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top