ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΤΕΝΕΥΕΙ και γι’ αυτόν ο ΚΛΟΙΟΣ…

ΣΤΕΝΕΥΕΙ και γι’ αυτόν ο ΚΛΟΙΟΣ…

Δεν θέλουμε και Παπά να μας το πει, ότι, «τρίζει» ξανά η καρέκλα του Γιούργκεν Στρέπελ. Ήταν οδυνηρός ο αποκλεισμός της Κυρίας από τη διοργάνωση του κυπέλλου. 

Επιμένω σε κάτι που έγραψα την περασμένη εβδομάδα, όταν έβγαιναν ρεπορτάζ ότι η διοίκηση σκεφτόταν αποκαθήλωση του Ολλανδού προπονητή, ύστερα από την ήττα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τους βυσσινί. 

Διερωτώμαι αν το πρόβλημα είναι ο Στρέπελ, για την ασταθή και μη ικανοποιητική πορεία της φετινής Ανόρθωσης. Και πόσο θα αλλάξουν τα πράγματα, αν δείξουν την πόρτα της εξόδου στον φαλακρό προπονητή…

Πρέπει να σας αποκαλύψω, ότι όσο η ομάδα δεν ρολάρει, θα είναι σαν να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί και ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή. Με πιο απλά λόγια, στενεύει ο κλοιός και γι’ αυτόν. Όχι για να φύγει η διοίκηση της οποίας ηγείται τώρα, αλλά με τη λήξη της τρέχουσας σεζόν τον Μάιο.

Αν η ομάδα καταφέρει να… σώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, μέσω του πρωταθλήματος, ίσως επιβιώσει. 

Για τις σοβαρότατες ευθύνες του προέδρου και της διοίκησης, τα γράψαμε την περασμένη Πέμπτη, να μην τα επαναλαμβάνουμε. 

Όσοι παρακολουθούν τα φόρουμ συζητήσεων στις οπαδικές σελίδες, αλλά και όσοι πάνε στα παιχνίδια της ομάδας, εισπράττουν εύκολο το κλίμα για το πόση «ασφάλεια» νιώθουν οι Ανορθωσιάτες με τον Αντρέα Παντελή στο διοικητικό τιμόνι.  

Δεν τον θεωρούν πλέον, ως τον μοναδικό πρόεδρο, που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα στη «Γη της επαγγελίας». Όταν ξεκινούσε η δεύτερη του θητεία, τούτη την άποψη, εξέφραζαν πολλοί… 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top