ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θέλει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις νίκες – Τι ΛΕΕΙ ο Γεωργίου για το παιχνίδι και όχι ΜΟΝΟ!

Θέλει ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στις νίκες – Τι ΛΕΕΙ ο Γεωργίου για το παιχνίδι και όχι ΜΟΝΟ!

Η Ομόνοια ενημερώνει…

«Να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες θέλει αυτή την αγωνιστική η ΟΜΟΝΟΙΑ U19. Η ομάδα του Νίκου Νικολάου αγωνίζεται αύριο κόντρα στον Άρη και θέλει τους τρεις βαθμούς για να παραμείνει μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και να διατηρήσει τη διαφορά των τριών βαθμών από τη δεύτερη θέση.

Δηλώσεις ενόψει του αγώνα απέναντι απέναντι στους «πράσινους» της Λεμεσού παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ο αριστερός ακραίος αμυντικός της ομάδας μας, Παναγιώτης Γεωργίου: «Θεωρώ αρκετά δύσκολο τον αυριανό αγώνα γιατί αγωνιζόμαστε εκτός έδρας απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Πρέπει από το πρώτο λεπτό να είμαστε συγκεντρωμένοι, να σκοράρουμε νωρίς για να θέσουμε τις βάσεις για τη νίκη. Μάθαμε από τα λάθη που κάναμε στην ήττα από τον Ολυμπιακό και δεν θα τα επαναλάβουμε».

Όσον αφορά στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος, τόνισε: «Νομίζω είναι νωρίς για να σκεφτόμαστε από τώρα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όμως σίγουρα αποτελεί κίνητρο το γεγονός πως ο πρωταθλητής θα αγωνιστεί στην Ευρώπη. Επίσης, πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός πως πολλοί από τους συμπαίκτες μου κάνουν προπονήσεις ή παίρνουν χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα. Αυτό κάνει και εμάς τους υπόλοιπους να δουλεύουμε ακόμη πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μετά από 14 αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 1η θέση της βαθμολογίας με απολογισμό 12 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Από την άλλη, ο Άρης είναι 9ος με 16 βαθμούς. Το παιχνίδι απέναντι στον Άρη θα διεξαχθεί αύριο (26/1) στο βοηθητικό γήπεδο «Κωστάκης Χριστοφόρου» και θα αρχίσει στις 14:30».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Viral το «εκατοστάρι» του πάτερ Ηρακλείδιου στο Παραλίμνι – Έτσι έφερε το μήνυμα της πρώτης Ανάστασης – Δείτε βίντεο



Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Σείστηκαν οι εκκλησίες στο άκουσμα της Πρώτης Αναστάσεως - Δείτε βίντεο

Οι ιερείς σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες έψαλαν το χαρμόσυνο μήνυμα της Πρώτης Αναστάσεως, κατά την τελετή της Ακολουθίας του εσπερινού του Μεγάλου Σαββάτου, που πάντα τελείται το πρωί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top