ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παρέμβαση από πρόεδρο μεγάλης Κυπριακής ομάδας για την Εθνική: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» (PIC)

Παρέμβαση από πρόεδρο μεγάλης Κυπριακής ομάδας για την Εθνική: «Ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα» (PIC)

Με μήνυμα του στα social media, ο Πρόεδρος της Φουτσαλικής ΑΕΛ, Ανδρέας Σταύρου, δίνει τα συγχαρητήρια του στην Εθνική ομάδα Futsal U19, για την πανάξια πρόκριση της στο main round και… «χτυπά το καμπανάκι» προς τους αρμόδιους φορείς, για να έχει και συνέχεια αυτή η μεγάλη επιτυχία.

Αναλυτικά:

«Συγχαίρω προσωπικά την Εθνική ομάδα Futsal U19 για την πανάξια πρόκριση της στο main round που θα διεξαχθεί στις 26-31 Μαρτίου στη Σλοβενία με στόχο το εισιτήριο της πρόκρισης στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Γνωρίζοντας την ποιότητα αρκετών νεαρών φουτσαλιστών, η Εθνική ομάδα U19 με σωστό προγραμματισμό και στήριξη από την Cyprus Football Association θα μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στην τελική φάση Euro 2019. Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το πήδημα…!

Ας μην μείνουμε πλέον στα λόγια και ας επενδύσουμε τουλάχιστο σ´ένα ομαδικό αθλημα που μπορεί να δώσει επιτυχίες σε κορυφαίο επίπεδο… αφού το σύστημα έχει αποτύχει σε όλα τα άλλα ομαδικά αθλήματα.

Για να γίνει αυτό εφικτό χρειάζεται η δημιουργία ενός στρατηγικού πλάνου από την Ομοσπονδία και τον ΚΟΑ που θα δώσει κίνητρα και λύσεις όσον αφορά την στρατιωτική θητεία των παιδιών αυτών.

Η επιτυχία αυτή γρήγορα θα ξεχαστεί, εάν δεν επενδύσουμε στο μέλλον και αν συνεχίσουν αυτοί που αποφασίζουν για το ποδόσφαιρο να βλέπουν υποτιμητικά και ανταγωνιστικά το άθλημα του futsal εν σχέση με το κλασσικό ποδόσφαιρο.

Το να κερδίζες άνετα χώρες όπως Σουηδία και Κόσοβο που σε υπερτερούν 30 θέσεις στο ranking της Uefa δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα για μια νεοσύστατη Εθνική ομάδα.

Συγχαρητήρια και στον coach Χρυσόστομο Χρυσοστόμου για την μεγάλη αυτή επιτυχία μέχρι και την επόμενη.

Η AEL FUTSAL θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Εθνικής ομάδας φτάνει να μοιραστούν κάποιοι μαζί μας το ίδιο όραμα…!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top