ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πάνω-κάτω, επέλαση… Γκολομπάρτ, χαμένο πέναλτι και ΖΩΝΤΑΝΟΣ με Αραμπατζή!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: Πάνω-κάτω, επέλαση… Γκολομπάρτ, χαμένο πέναλτι και ΖΩΝΤΑΝΟΣ με Αραμπατζή!

ΣΧΟΛΙΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ – Σε ένα πρώτο ημίχρονο όπου ο Ερμής είχε τις ευκαιρίες μέχρι το ημίωρο η Νέα Σαλαμίνα προηγείται με 1-0 στο ημίχρονο με γκολ του Γκολομπάρτ (30′) ενώ στο 33′ ο Αραμπατζής απέκρουσε πέναλτι του Κίνγκσλει και κράτησε ζωντανό τον Ερμή! Γρήγορος ο ρυθμός με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς.

Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα η Νέα Σαλαμίνα απείλησε δύο φορές όμως η κεφαλιά του Κίνγκσλει και το σουτ του Μαργκάσα δεν βρήκαν στόχο ενώ στο 7ο λεπτό ο Κουατζίκα από πολύ κοντά δεν μπόρεσε να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ερμή.

Από το 15′ και μετά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν περισσότερο και ανάγκασαν την άμυνα της Νέας Σαλαμίνας σε πολλά λάθη όμως τα σουτ των Μακρίεφ στο 22′ και του Ντεβέσα στο 24′ αποκρούστηκαν από τον Βεσελόφσκι.

Και εκεί που έδειχνε να υπερέχει ο Ερμής ήρθε μια εντυπωσιακή κούρσα του Γκολομπάρτ από την άμυνα, ο οποίος συνδυάστηκε με Ελουντού και μπαίνοντας στην περιοχή πλάσαρε εύστοχα για το 1-0!

Δύο λεπτά αργότερα ο Κωστή κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Πουτζιουρή όμως ο Αραμπατζής απέκρουσε την εκτέλεση του Κίνγκσλει στην αριστερή γωνία του και κράτησε το σκορ στο 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός του αγώνα έγινε πιο γρήγορος όμως ένα σουτ του Μαργκάσα στο 38′ βρήκε σε σώματα αμυντικών ενώ το πλασέ του Μακρίεφ από πλάγια θέση στο 40′ απέκρουσε ο Βεσελόφσκι και το 1-0 υπέρ της Νέας Σαλαμίνας έμεινε μέχρι το τέλος ημιχρόνου.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top