ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι ώρα για… 13άρι – Τι ετοιμάζει για το «σπίτι των ανέμων»

Είναι ώρα για… 13άρι – Τι ετοιμάζει για το «σπίτι των ανέμων»

Να συμπληρώσει… 13άρι νικών στο φετινό πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΛ.  Η αποστολή της Λεμεσιανής ομάδας σήμερα η ώρα 18:00 δεν είναι καθόλου εύκολη.  Απέναντι στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο «Τάσος Μάρκου» («σπίτι των ανέμων» όταν είναι άστατος ο καιρός έχοντας αρκετό αέρα) η ΑΕΛ θα κυνηγήσει την επιστροφή στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο εντός έδρας ντέρμπι από τον ΑΠΟΕΛ.

Η ΑΕΛ πάει στο Παραλίμνι υποψιασμένη, διαβασμένη, να γνωρίζει τι την περιμένει, μιας και η ΕΝΠαραλιμνίου έχει δείξει τον τελευταίο καιρό ότι είναι υπολογίσιμη ομάδα, με καλό αγωνιστικό πρόσωπο και δεν είναι τυχαίο το ότι απέκλεισε την Ανόρθωση από τον θεσμό του κυπέλλου, κερδίζοντας την, μάλιστα, εκτός έδρας.

Σε σχέση με το πως αγωνίστηκε η ΑΕΛ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρχουν αλλαγές.  Όχι μόνο σε σύστημα, αλλά και σε πρόσωπα…

Εκτός αποστολής από το σημερινό παιχνίδι είναι οι Αντρέ Τεϊσέιρα (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ), Μπενίτεζ (ανέτοιμος), Κυριάκου (τραυματίας).

Εξέτισαν την τιμωρία τους και επιστρέφουν στη διάθεση του Ντούσαν Κέρκεζ οι Νιλς Τεϊσέιρα και Ντόσα Τζούνιορ.

Δικαίωμα συμμετοχής από το σημερινό παιχνίδι έχει ο νεοαποκτηθείς Άντναν Αγκάνοβιτς, όπου η εγγραφή του έφερε τον Κίρε Μαρκόσκι να μένει εκτός καταλόγου της ΑΕΛ από εδώ και πέρα.

Πιθανό σχήμα για την ΑΕΛ στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΕΝΠαραλιμνίου είναι Πρόσεκ κάτω από τα δοκάρια, Γκοντάλ και Τζούνιορ στο κέντρο της άμυνας, Τεϊσέιρα στο δεξί και Γουίλερ στο αριστερό αμυντικό άκρο, Ζντραβκόφσκι και Σίλβα ως ανασταλτικά χαφ, με Αντάμοβιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου, οι Μακρής και Αγκάνοβιτς στις πτέρυγες της μεσοεπιθετικής γραμμής και ο Χουράδο στην κορυφή της επίθεσης.

Θέση στο αρχικό σχήμα της ΑΕΛ διεκδικεί στο κέντρο της άμυνας ο Λαφράνς, ο Γκαθτανάγια μία εκ των θέσεων των ανασταλτικών χαφ, ο Ντα Σίλβα, όπως και ο Αγκάνοβιτς, αυτή του επιτελικού μέσου, καθώς και ο Αντόνια στο δεξί «φτερό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μετέβη σήμερα το πρωί στον Λίβανο μαζί με την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κα Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, όπου είχαν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου κ. Νατζίμπ Μικάτι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top