Καλά ΕΚΑΝΕ ο Κέρκεζ και το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ για Λαφράνς…

Καλά ΕΚΑΝΕ ο Κέρκεζ και το ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ για Λαφράνς…

«Είναι επαγγελματίας ο Λαφράνς, θα τα δίδει όλα και θα παθιάζεται για την ομάδα, μέχρι να ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με την ΑΕΛ», είπε ο Ντούσαν Κέρκεζ για την παραφιλολογία με τον Αϊτινό σέντερ μπακ, στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Ένωση. 

Καλά έκαμε ο Βόσνιος τεχνικός και ξεκαθάρισε πρώτα ότι δεν τίθεται κανένα θέμα να διακοπεί πρόωρα η συνεργασία με τον παίχτη. Και δεύτερο, ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί ο τρόπος… αντιμετώπισης του Λαφράνς από τον ίδιο, αν και είπε «όχι» στην πρόταση της διοίκησης για υπογραφή νέου συμβολαίου. 

Ήταν πάντως αναγκασμένος ο Κέρκεζ να πάρει θέση για το θέμα, επειδή όταν τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο, ξεκίνησαν πολλοί και διάφοροι να λένε τα δικά τους. Και να προβαίνουν σε προβλέψεις, ότι ενδεχομένως να τον «θυσιάσει» για να γραφτεί ο επιθετικός που υπογράφει προσεχώς στην ομάδα. 

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE