ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολοκλήρωσε ενόψει ΘΟΪ η ΑΕΛ – Χωρίς τρεις βασικούς η αποστολή του Κέρκεζ

Ολοκλήρωσε ενόψει ΘΟΪ η ΑΕΛ – Χωρίς τρεις βασικούς η αποστολή του Κέρκεζ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ, ενόψει του πρώτου αγώνα κυπέλλου για τη φάση των «16» με αντίπαλο το ΘΟΪ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να αφήνει εκτός αποστολής (πέραν των τραυματιών) τους Πρόσεκ, Τζούνιορ και Μακρή.

Αναλυτικά:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola με αντίπαλο τον Ε. Ν. ΘΟΙ Λακατάμιας .

Η αναμέτρηση θα γίνει αύριο Τετάρτη (30/01) στο Τσίρειο Στάδιο και θα ξεκινήσει στις 17:00.

Την αποστολή απαρτίζουν οι πιο κάτω:

Τζοσιμάρ Βοζίνια, Αντρέας Κεραυνός, Αντνάν Αγκάνοβιτς, Ανδρέας Αβραάμ, Νιλς Τεϊσέϊρα, Κωνσταντίνος Μιχαηλίδης, Χρίστος Γουίλερ, Μπόρις Γκοντάλ, Κέβιν Λαφράνς, Αντρέ Τεϊσέϊρα, Νταβόρ Ζτραφσκόφσκι, Γιόν Γκαστανιάγα, Ιρένε Φιντέλις, Λεάντρο Σίλβα, Μάρκο Αντάμοβιτς, Άλεξ Ντα Σίλβα, Αντόνια Τζαρσίνιο, Γιάννης Γερολέμου, Ρούμπεν Χουράδο, Νέστορας Μυτίδης.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top