ΔΙΕΘΝΗ

Η Μέρκελ κλείνει τον λογαριασμό της στο Facebook και προκαλεί ερωτήματα

Η Μέρκελ κλείνει τον λογαριασμό της στο Facebook και προκαλεί ερωτήματα

Σε μια ασυνήθιστη κίνηση, η οποία και έχει προκαλέσει πολλά ερωτηματικά στη Γερμανία, προχώρησε σήμερα Παρασκευή 1/2 η Καγκελάριος Μέρκελ.

Ανακοίνωσε πως θα κλείσει το προφίλ της στο facebook, αναρτώντας ένα βίντεο.

Η ίδια, ευχαριστεί τα 2,5 εκατομμύρια άτομα που ακολουθούν τον λογαριασμό της και –μεταξύ άλλων λέει «σήμερα είναι η ημέρα που θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την στήριξη σας στον λογαριασμό μου στο facebook. Γνωρίζετε πως δεν είμαι πλέον Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, συνεπώς θα κλείσω τώρα τον λογαριασμό αυτό».

Η Καγκελάριος έκανε επίσης γνωστό πως όσοι θέλουν να την ακολουθούν θα μπορούν να το κάνουν μέσω του επίσημου προφίλ της γερμανικής κυβέρνηση στο facebook, αλλά και στο Instagram.

Η κίνηση αυτή της Καγκελαρίου έχει δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά σχετικά με το ποια μπορεί να είναι τα επόμενα βήματα της Άγκελα Μέρκελ στην πολιτική και στο εάν σύντομα σκοπεύει να ιδιωτεύσει.

Να σημειωθεί πως η Καγκελάριος έχει περισσότερους ακόλουθους στο facebook από τον Γάλλο Πρόεδρο, Εμανουέλ Μακρόν, με 2,3 εκατομμύρια followers, ενώ η Βρετανή Πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, έχει 503.000.

Μέσω του προφίλ της στο fb η Καγκελάριος συνήθιζε να αναρτά βίντεο με τα οποία και εξηγούσε στους πολίτες τις αποφάσεις και τις προθέσεις της σε μεγάλα προβλήματα που απασχολούν την Γερμανία και τον πλανήτη.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top