ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τους «πάει» η Λάρνακα αλλά δεν… ξεχνούν! Οι θέσεις που «παίζονται» και το πλάνο Αυγουστή

Τους «πάει» η Λάρνακα αλλά δεν… ξεχνούν! Οι θέσεις που «παίζονται» και το πλάνο Αυγουστή

Με μοναδικό στόχο τη νίκη ταξιδεύει στη Λάρνακα για τον αγώνα με την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19:00) ο Απόλλωνας.

Τα παιχνίδια στη Λάρνακα, γενικά τους «βγαίνουν» στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Έδωσαν τρία τον προηγούμενο, είχαν απολογισμό 7 βαθμούς, νίκες με Σαλαμίνα και Ερμή, ισοπαλία με ΑΕΚ.

Σήμερα το βράδυ (19:00) φιλοξενούνται από την Ανόρθωση στο γήπεδο της, μια ομάδα που «ταλαιπωρείται» από διάφορα προβλήματα στη φετινή σεζόν. Ούτε που περνά από μυαλό κανενός στον Απόλλωνα, ότι θα μπουν μέσα στο γήπεδο και θα «καθαρίσουν» εύκολα την αναμέτρηση με την «Κυρία». Υπερέχουν αγωνιστικά από την αντίπαλο τους, αλλά δεν ξεχνούν ότι την έπαθαν στον πρώτο γύρο, τότε που ήταν και σε χειρότερη κατάσταση απ’ ότι σήμερα η ομάδα του Στρέπελ.

Οι ανέτοιμοι Γιούστε, Φαουμπάλα και οι τραυματίες Μάρκοβιτς, Κερμπρ είναι εκτός πλάνων.

Δεν μπορούμε να κάνουμε σίγουρη πρόβλεψη για την ενδεκάδα, «παίζονται» μερικές θέσεις. Σίγουρος για το τέρμα είναι ο κορυφαίος της ομάδας (μέχρι στιγμής στη σεζόν) Μπρούνο Βάλε. Δεξιά ο Ζοάο Πέδρο, αριστερά ο Βασιλείου. Σίγουρος για μια θέση στόπερ ο Ρομπέρζ. Για την άλλη υποψήφιοι είναι οι Χάμπος Κυριάκου, Ουεντραόγκο. Αν δεν παίξει σέντερ μπακ ο Κύπριος διεθνής, θα είναι στην τριάδα του κέντρου. Σίγουρος για τη μεσαία γραμμή είναι ο Σακέτι, αν ο Χάμπος παίξει στόπερ, τότε ο Μπρου θα πάρει τη δεύτερη θέση. Για την θέση επιτελικού χαφ υποψήφιοι είναι οι Φακούντο Περέιρα και Παπουλής. Αν ο Ελλαδίτης (και με Κυπριακό διαβατήριο) άσος δεν παίξει πίσω από τον επιθετικό κορυφής, ίσως ξεκινήσει σε ρόλο αριστερού εξτρέμ, θέση που διεκδικούν οι Καραγιόλ και Σκέμπρι. Δεξιά στην επίθεση θα κινείται ο Σαρδινέρο. Σε θέση φουνταριστού επικρατέστερος είναι ο Μάγκλιτσα. Υπάρχει βεβαίως και η πιθανότητα να τους χωρέσει μαζί με τον Ζελάγια, όπως έγινε στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα.

«Χαλάστηκαν» οι Απολλωνίστες μαθαίνοντας ότι με το κλείσιμο της μετεγγραφικής περιόδου, η διοίκηση δεν κατάφερε να αποκτήσει αριστερό μπακ. Πλέον είναι αναγκασμένη η τεχνική ηγεσία, όταν χρειάζεται να αντικαθιστά τον Γιώργο Βασιλείου, να επιστρατεύει άλλους παίχτες. Ασκήθηκε κριτική από πολλούς οπαδούς της ομάδας, προς τους διοικούντες και ειδικά προς όσους χειρίζονται το κεφάλαιο μετεγγραφές, γιατί δεν κινήθηκαν πιο έγκαιρα για αντικατάσταση του Κερμπρ. Είχε φανεί παραμονές του αγώνα με τον Ερμή (19/1) ότι ο Τσέχος αμυντικός αντιμετώπιζε πρόβλημα με τη μέση του. Οι γιατροί έκριναν 3-4 μέρες μετά, ότι δεν υπήρξε άλλος τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος από την εγχείριση. Για διάστημα δέκα ημερών, προκάλεσε αρνητική εντύπωση, ότι δεν κατάφεραν να βρουν έναν παίχτη για να κλείσουν την «τρύπα». Πληροφορίες του «Γηπέδου» πάντως αναφέρουν, ότι, τις τελευταίες μια-δυο μέρες, έφτασαν μια ανάσα από τελική συμφωνία με παίχτη που αγωνίστηκε ξανά στην Κύπρο. Όμως, την τελευταία μέρα «στράβωσε» η ιστορία, επειδή τους είπε ότι αποφάσισε να μείνει στην ομάδα που αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες.

Ο Μπρούνο Βάλε έκανε δηλώσεις χτες, μετά την παραλαβή του βραβείου «χρυσά γάντια», ως ο καλύτερος τερματοφύλακας στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, σχολίασε το ότι δεν έχει «νικηθεί» ακόμα από το σημείο του πέναλτι στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. «Δεν υπάρχει κανένα μυστικό. Διαλέγω μια κατεύθυνση και πέφτω προσπαθώντας να αποκρούσω. Πριν το παιχνίδι μελετούμε τους αντιπάλους με τον προπονητή μου αν και δεν σημαίνει ότι 100% θα εκτελέσει κάποιος με τον ίδιο τρόπο. Εκείνη τη στιγμή αναλαμβάνει και το ένστικτο σου. Έχω αυτό το προαίσθημα και μαζί με τη βοήθεια της τύχης προσπαθώ να αποκρούσω.»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top