ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ή δίνει 15.000 ευρώ ο 52χρονος ή καταλήγει στο εδώλιο - Δεν έβαλε μυαλό και συνελήφθη πάλι

ΛΕΜΕΣΟΣ: Ή δίνει 15.000 ευρώ ο 52χρονος ή καταλήγει στο εδώλιο - Δεν έβαλε μυαλό και συνελήφθη πάλι

Επιχείρηση με αδασμολόγητα καπνικά προϊόντα, φαίνεται να έστησε ο 52χρονος που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας (5/2), αφού στο πρόσφατο παρελθόν είχε συλληφθεί για παρόμοια υπόθεση.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αστυνομική πηγή, επιβεβαίωσε στο ThemaOnline, ότι ο 52χρονος, είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές, όταν εντοπίστηκε και συνελήφθη με ποσότητα αδασμολόγητων καπνικών προϊόντων.

Εγκύκλιος του Τμήματος Τελωνείων, όπως εξήγησε άλλη αρμόδια πηγή, υπολογίζει το ελάχιστο χρηματικό ποσό που θα μπορούσε να δεχθεί το Τμήμα ως εξώδικο διακανονισμό, βάση του οποίου, στην προκειμένη περίπτωση, αναλόγως της ποσότητας που εντοπίστηκε, το ποσό που θα μπορούσε να γίνει αποδεκτό, θα ήταν τουλάχιστον ύψους 15 χιλιάδων ευρώ.

Πάντως, δημοσίευμα του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων, αναφέρει ότι ο 52χρονος, φαίνεται να δήλωσε αδυναμία να πληρώσει εξώδικο διακανονισμό και άρα ο 52χρονος πιθανότατα θα οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι, το βράδυ της Δευτέρας (4/1) μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, ανέκοψαν για έλεγχο σε δρόμο της Λεμεσού, αυτοκίνητο που οδηγούσε 52χρονος κάτοικος Λεμεσού, ενώ κατά την έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκαν εντός του οχήματος, το χρηματικό ποσό των €3,200, ποσότητα καπνού, συνολικού βάρους 14 κιλών και 175 γραμμαρίων περίπου και 955 πακέτα τσιγάρα.

Στη σκηνή κλήθηκαν λειτουργοί του Τμήματος Τελωνείων, οι οποίοι επιθεώρησαν τα ανευρεθέντα και διαπίστωσαν ότι αυτά δεν φέρουν τις προβλεπόμενες σημάνσεις.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top