ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΘΛΙΨΗ για τον Γαβρίλη: Ζήτησε να δει τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ πριν «σβήσει» – «Υπέροχος πατέρας και αδελφός»

ΘΛΙΨΗ για τον Γαβρίλη: Ζήτησε να δει τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ πριν «σβήσει» – «Υπέροχος πατέρας και αδελφός»

Ο Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ αποχαιρέτησε τον οπαδό της ομάδας, Γαβρίλη που έφυγε από τη ζωή μετά από μάχη με την επάρατη νόσο. Πιστός πατέρας και αδελφός ενώ μια από τις τελευταίες του επιθυμίες ήταν να συναντήσει και να αποχαιρετήσει τον αρχηγό του ΑΠΟΕΛ.

Η ανάρτηση των πορτοκαλί:

Μαύρη η μέρα που ξημέρωσε. Δυστυχώς από εχτές το βράδυ ένας εκλεκτός αδελφός μας δεν είναι πια μαζί μας. Ο Γαβρίλης μας που πάλευε ως ήρωας με την κωλο-αρρώστια για πάνω από 1.5 χρόνο μας άφησε εψές. Αποτελεί πραγματική ΤΙΜΗ για τον Σύνδεσμο να έχει στις τάξεις του ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ σαν τον Γαβρίλη. Ο αδελφός μας ήταν ένας πραγματικός πολεμιστής, δεν λύγισε ούτε λεπτό στην άνιση αυτή μάχη, κοντά στην αγαπημένη του οικογένεια και κοντά στο αγαπημένο του ΑΠΟΕΛ που ακολουθούσε από μικρό παιδί σε κάθε άθλημα.

Δεν ξεχώριζε αθλήματα, για αυτόν το ΑΠΟΕΛ ήταν ένα και ητάν πιστός παντού, σε κάθε άθλημα, σε κάθε γήπεδο, προσφέροντας επίσης και τις υπηρεσίες του στο αγαπημένο του Σωματείο. Παράδειγμα προς μίμηση για κάθε οπαδό, για κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Πιστός στρατιώτης του ΘΡΥΛΟΥ που ήταν παντού παρών ακόμη και όταν η —- αρρώστεια τον είχε καταβάλει.

Στις τελευταίες του στιγμές, έχοντας δώσει μια γενναία μάχη, ζήτησε να πάει κοντά του ο Αρχηγός της ομάδας, να τον αποχαιρετήσει, να του δώσει να καταλάβει πως ο θάνατος είναι πολύ μικρός για να πάψει κάποιος να αγαπάει αυτά που λάτρεψε ζωντανός. Ότι «κι αν οι νεκροί αισθάνονται θα σ´ αγαπάω ακόμα».

Το ΑΠΟΕΛ μας και ο Σύνδεσμος είναι από σήμερα φτωχότερος. Ο Γαβρίλης είναι αναντικατάστατος. Ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη, προσφορά, αφοσίωση, αγάπη και πίστη. Ένας αγνός ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ, ένας υπέροχος πατέρας και αδελφός. Ολόκληρο το ΑΠΟΕΛ πενθεί για το χαμό του. Μεσίστιες οι σημαίες, οι καρδιές μας μαύρες για τον χαμό του αδελφού μας, του Γαβρίλη μας. Η μνήμη του όμως θα παραμείνει άσβεστη στις καρδιές των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, σε κάθε αγώνα θα είναι εκεί, με το βλέμμα του από ψηλά να παρακολουθεί τα αδέλφια του και τα παιδιά του, τις οικογένειες του.

Θα μας λείψεις ρε ΜΑΓΚΑ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top