ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκλονιστική μαρτυρία της αδελφής του άτυχου Σταύρου – «Εν τους θέλετε εσείς, τζιαί εν να μας τους κοττάτε εμάς δαμέσα;»

Συγκλονιστική μαρτυρία της αδελφής του άτυχου Σταύρου – «Εν τους θέλετε εσείς, τζιαί εν να μας τους κοττάτε εμάς δαμέσα;»

Τα γεγονότα πριν τον θάνατο του αδελφού της από Γρίπη Α, εξιστόρησε η κα. Μάρθα, η οποία μίλησε ξεκάθαρα για ιατρική αμέλεια.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Η κα. Μάρθα, μιλώντας στην εκπομπή 'Ενημέρωση τώρα' του OMEGA, ανάφερε τα γεγονότα από την πρώτη μέρα που ο 34χρονος αδελφός της επισκέφθηκε γιατρό στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, αφού η ίδια ήταν που τον μετέφερε για εξετάσεις.

Όπως είπε, ενώ καθημερινά επισκέπτονταν γιατρό, πάντα, του έκαναν απλά μάσκες και του σημείωναν φαρμακευτική αγωγή, αναφέροντάς του ότι «δεν έχει κάτι σοβαρό».

Συγκλονίζει η μαρτυρία της κα. Μάρθας ότι γιατρός που εξέτασε τον Σταύρο και του ζητήθηκε να τον κρατήσει για νοσηλεία της είπε: ‘Εν τους θέλετε εσείς τζιαί εν να μας τους κοττάτε εμάς δαμέσα;».

Σημειώνεται ότι το Σάββατο (2/2) σύμφωνα με την κα. Μάρθα, ο αδελφός της έχασε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εκεί άρχισε ο Γολγοθάς του, με αποτέλεσμα λίγες ημέρες αργότερα να αφήσει την τελευταία του πνοή.  

Η οικογένεια του άτυχου 34χρονου, που καταλείπει ένα κοριτσάκι 14 ετών, είναι αποφασισμένη να οδηγήσει την υπόθεση ενώπιον δικαιοσύνης για να βρεθούν οι ένοχοι που ευθύνονται για τον θάνατο του Σταύρου, σημείωσε μεταξύ άλλων η κα. Μάρθα.

Σύμφωνα με την αδελφή του Σταύρου, η κηδεία του που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη (7/2) αναβλήθηκε, λόγω του ότι η οικογένεια ζήτησε να γίνει νενομισμένη νεκροτομή ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του 34χρονου.

Δείτε πιο κάτω όσα δήλωσε στην μεσημβρινή εκπομπή του ΟMEGA η κα. Μάρθα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top