ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Από το… κακό στο χειρότερο ο Γιαννιώτας – Η τραγική παρουσία του στην ΑΕΚ

Από το… κακό στο χειρότερο ο Γιαννιώτας – Η τραγική παρουσία του στην ΑΕΚ

Από τον Γιάγια Τουρέ στον Γιάννη Γιαννιώτα και από τον Στέφανο Αθανασιάδη στον Γεβγέν Χατσερίντι, το contra.gr παρουσιάζει τις 11 καλοκαιρινές μεταγραφές στη Σούπερ Λίγκα που απογοήτευσαν περισσότερο από κάθε άλλη τις ομάδες τους.

Ανάμεσα τους και ένας πρώην «δικός μας», ο Ελλαδίτης πρώην άσος του ΑΠΟΕΛ Γιάννης Γιαννιώτας που αποκτήθηκε από την ΑΕΚ…

Διαβάστε τη σχετική αναφορά του συντάκτη:

«Το καλοκαίρι ήταν σύνηθες για τον Γιάννη Γιαννιώτα. Ακόμα ένας προπονητής του Ολυμπιακού δεν ήταν ικανοποιημένος μαζί του, με συνέπεια να θέλει να φύγει. Η διαφορά ήταν πως δεν αποχώρησε δανεικός, αλλά οριστικά ως ελεύθερος.

Η ΑΕΚ έκανε την κίνηση ματ και πήρε τον διεθνή εξτρέμ λίγο πριν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Το αποτέλεσμα ήταν 11 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, συνολικά 410 λεπτά χωρίς γκολ ή ασίστ και ακόμα μία χαμένη σεζόν του 25χρονου ποδοσφαιριστή».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top