ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Οι ΠΙΕΣΕΙΣ να κάνουν πίσω και τα ΡΙΣΚΑ…

Οι ΠΙΕΣΕΙΣ να κάνουν πίσω και τα ΡΙΣΚΑ…

Τις τελευταίες μέρες υπήρξε… άγριο παρασκήνιο, για να κάνει δεύτερες σκέψεις η διοίκηση του Απόλλωνα, στην πολύκροτη θέση Φράνσις Ουζόχο. 

Ασκήθηκαν τρομερές πιέσεις, ιδιαίτερα στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Κίρζη, να κάμουν πίσω και να πάει πάσα κακό. Παρόλα αυτά, παραμένουν αμετακίνητοι. 

Πολλοί λένε, ότι πήραν μεγάλο ρίσκο οι διοικούντες την ομάδα της Λεμεσού, προχωρώντας σε τόσο σοβαρές καταγγελίες. Μπαίνοντας ξανά στα χαρακώματα (όπως αρκετές άλλες φορές στο πρόσφατο και στο μακρινό παρελθόν) με την Ανόρθωση. 

Οι ίδιοι απαντούν, ότι τους… υποχρέωσαν τα γεγονότα να ακολουθήσουν το συγκεκριμένο δρόμο. Που ακριβώς θα τους βγάλει, θα το δείξει ο χρόνος. 

Υ.Γ. Περιττό να σας πούμε ότι, προσπάθησαν πολιτικοί και πολιτικάντηδες, να μην τραβήξει άλλο η (νέα) αντιπαράθεση, μεταξύ των δυο μεγάλων «μαγαζιών» του τόπου.  

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top