Πέναλτι – «φάντασμα» υπέρ της Ρεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Πέναλτι – «φάντασμα» υπέρ της Ρεν έδωσε ο Σιδηρόπουλος (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια εβδομάδα μετά τη λάθος υπόδειξη στο Περιστέρι στο παιχνίδι του Ατρόμητου με την ΑΕΚ, ο Τάσος Σιδηρόπουλος σφύριξε ακόμα ένα πέναλτι που… δεν υπήρχε!

O Τάσος Σιδηρόπουλος στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης της Ρεν με την Ρεάλ Μπέτις «είδε» πέναλτι σε ανατροπή του Σαρ από τον Γουαρδάδο, ο οποίος βρήκε μόνο μπάλα και έτσι οι γηπεδούχοι έκαναν το 3-1.

Δείτε παρακάτω τη φάση:

 

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE