ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η Κάρντιφ ζητά βοήθεια για να μην πληρώσει για τη μεταγραφή του Σάλα

Η Κάρντιφ ζητά βοήθεια για να μην πληρώσει για τη μεταγραφή του Σάλα

Με επιστολές της στους άλλους συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ, η Κάρντιφ ζητά βοήθεια για να μην πληρώσει για τη μεταγραφή του Εμιλιάνο Σάλα.

Μετά τον χαμό του Αργεντινού επιθετικού, οι Ουαλοί και η Ναντ θα τα πουν στα δικαστήρια, σχετικά με τα 17 εκατομμύρια ευρώ της μεταγραφής του παίκτη.

Η Κάρντιφ αναζητά νομικά πατήματα για να μην καταβάλει αυτά τα χρήματα, την ώρα που οι Γάλλοι απαιτούν να πληρωθούν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας «Daily Mail», η Ουαλική ομάδα έστειλε την προηγούμενη εβδομάδα επιστολές σε όλες της ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, έτσι ώστε να συλλέξει πληροφορίες για την υπόθεση της μεταγραφής του Σάλα.

Η Κάρντιφ προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, μετά τα δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο ατζέντης, Γουίλι ΜαΚκέι, ο οποίος μεσολάβησε για τη μεταγραφή, είχε αναφέρει μέσω e-mail στον Αργεντινό επιθετικό, πως έλεγε ψέματα πως έχει προσφορές και από άλλες ομάδες, με σκοπό η Κάρντιφ να αυξήσει την προσφορά της, με το σκεπτικό πως υπάρχουν κι άλλοι διεκδικητές.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top