Έχει και αυτό… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Έχει και αυτό… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Η υπόθεση Ουζόχο καλά κρατεί ακόμη, με την Ανόρθωση να έχει παιχνίδι σήμερα απέναντι στην Ομόνοια και με τον Νιγηριανό τερματοφύλακα να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής μετά την ακύρωση του δελτίου υγείας.

Διαβάστε:

Τι έπραξε η «Κυρία» με Ουζόχο για το ντέρμπι με την Ομόνοια

Εντούτοις, με δεδομένο ότι η Ανόρθωση σήμερα έχει παιχνίδι, ντέρμπι με Ομόνοια, έχει ενδιαφέρον το που θα βρίσκεται εκείνη την ώρα ο Νιγηριανός πορτιέρο, εάν θα βρεθεί σε κάποια θέση του «Αντώνης Παπαδόπουλος» για να παρακολουθήσει τον αγώνα, όπου εάν θα είναι τότε ποια θα είναι η στάση του ιδίου και η… αντίδραση, συμπεριφορά, των θεατών προς αυτόν, αλλά και εάν θα είναι σε κάπου αλλού, εάν θα παρακολουθεί το ντέρμπι ή εάν θα έχει ανοικτή γραμμή για να ενημερώνεται για την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Όπως και να το κάνουμε, ο Ουζόχο είναι το πρόσωπο των ημερών και τα «φώτα» της δημοσιότητας είναι και θα είναι ακόμη στραμμένα προς αυτόν.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE