SURVIVOR: Απεγνωσμένος ο Acun – «Χρυσάφι» στο πόδια της Σπυροπούλου για να εισβάλει ξανά

SURVIVOR: Απεγνωσμένος ο Acun – «Χρυσάφι» στο πόδια της Σπυροπούλου για να εισβάλει ξανά

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο, με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali να κάνει ό,τι μπορεί για να ανεβάσει τα νούμερα της τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης.

Η αγωνία του παραγωγού φαίνεται να είναι μεγάλη και είναι λογικό, μιας και βλέπει τα λεφτά του να... χάνονται!

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με πληροφορίες ελλαδικών μέσων ενημέρωσης, υπήρξε ήδη πρόταση προς την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να μπει και στο φετινό «Survivor».

Πολλά έχουν γραφτεί και λεχθεί για τη σχέση του Τούρκου καναλάρχη με την παρουσιάστρια, αν και κανείς δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε τις φήμες.

Η πρόταση λοιπόν που φέρεται να έχει κάνει ο Τούρκος καναλάρχης στην Κωνσταντίνα, αφορά ένα τεράστιο για τα σημερινά δεδομένα χρηματικό ποσό μαζί με τη δέσμευση πως αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του «My style rocks 3», σε κάθε περίπτωση, είτε το ριάλιτι μείνει στον ΣΚΑΙ, είτε μετακομίσει σε άλλο κανάλι.

Παράλληλα, πρόταση για συμμετοχή στο ριάλιτι έγινε και στον Γιώργο Αγγελόπουλο, νικητή του πρώτου κύκλου, ο οποιος φυσικά και... αρνήθηκε, παρά το γεγονός πως το ποσό ήταν εξίσου μεγάλο!

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση του παρουσιαστή του ριάλιτι, Σάκη Τανιμανίδη, αναμένεται να 'εισβάλει' στο παιχνίδι η περσινή φιναλίστ, Κατερίνα Δαλάκα. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Το «κλειδί» που θα... ξεκλειδώσει την τουρκική αδιαλλαξία και η διεθνής κοινότητα - Αναμένει εξελίξεις ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Οι χθεσινές δηλώσεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ότι τις επόμενες μέρες θα έχουμε κάποιες εξελίξεις , οι οποίες θα βοηθήσουν προς την πορεία όχι μόνο των ΜΟΕ αλλά πολύ περισσότερο της επανέναρξης των συνομιλιών στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου, δημιούργησαν και πάλι ερωτηματικά, τα οποία εκ των πραγμάτων θυμίζουν προηγούμενες δηλώσεις του Νίκου Χριστοδουλίδη, για εμπλοκή της ΕΕ, κάτι που δεν έγινε ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE