ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρομερό φινάλε στο «Αμμόχωστος» και δραματική νίκη αλλά χωρίς αντίκρισμα για την Ανόρθωση

Τρομερό φινάλε στο «Αμμόχωστος» και δραματική νίκη αλλά χωρίς αντίκρισμα για την Ανόρθωση

Τρομερό φινάλε στο γήπεδο «Αμμόχωστος», με την Ανόιρθωση να σκοράρει στο 90΄+3΄ και να παίρνει μία δραματική νίκη με 2-3 επί του Ερμή, αλλά χωρίς αντίκρισμα, αφού μετά τη νίκη της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ με 2-0 και την απόρριψη της έφεσης, η ομάδα της Αμμοχώστου τερματίζει στην 7η θέση της βαθμολογίας με 28 πόντους.

 

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ομάδα της Αμμοχώστου είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, αλλά με εξαίρεση το πρώτο 20λεπτο, δεν μπόρεσε να επιβάλει το ρυθμό της και να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και άνοιξαν το σκορ στο 12΄ με το πρώτο γκολ του Λαβόρδε στη δεύτερη του θητεία στην Ανόρθωση, ενώ έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 19΄ με τον Κατσιαράβα, ο οποίος δεν μπόρεσε να νικήσει στο τετ α τετ τον Αραμπατζή.

Mετά το 23΄, ο Ερμής ισορρόπησε το παιχνίδι και στο 25΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-1, όταν μετά από λάθος του Δημητρίου, ο Κατσιατής έκανε το πλασέ, αλλά ο Στρούνα απομάκρυνε προ της γραμμής τέρματος και έσωσε την ομάδα του.

Στο 30΄ όμως, οι γηπεδούχοι έφτασαν τελικά στην ισοφάριση, με θαυμάσιο γκολ του Κατσιατή και στα επόμενα λεπτά πρόσεξαν περισσότερο τα νώτα τους, έχοντας ως στόχο να πάνε στα αποδυτήρια με το ισόπαλο 1-1, απέναντι σε μία Ανόρθωση που προσπάθησε να ανεβάσει στροφές, αλλά χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, αφού ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει την εστία του Αραμπατζή.

Περισσότερα σε λίγο…

Κίτρινες: 26΄ Ταραλίδης / 28΄ Κοφί (3η), 56΄ Στρούνα (3η), 62΄ Εγγλέζου (3η).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ερμής (Μιχαήλ): Αραμπατζής, Πουτζιουρής (64΄ Ντεβέσα), Ψάλτης, Λαγός, Κατσιατής, Ταραλίδης, Ενγκαγκά, Μπανούσης, Μακρίεφ (46΄ Μαύρου), Μαρτίνιουκ, Μπουλά (79΄ Φυλακτού).

Ανόρθωση (Στρέπελ): Δημητρίου, Σίλντενφελντ, Στρούνα, Κοφί, Εγγλέζου (81΄ Κυριάκου), Βίκτορ, Πράνιτς (46΄ Ράγιος), Μπουφ (70΄ Ιωάννου), Κατσιαράβα, Λαβόρδε, Στεφανέλι.

Γήπεδο: «N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή»
Διαιτητής: Αναστασίου Γιάννης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέου Π. Ανδρέας
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Μιχαηλίδης Ανδρέας
4ος Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος
Παρατηρητής Διαιτησίας: Ξάνθου Ανδρέας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top