ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ομάδες για την απόφαση της ΚΟΠ και στέλνουν επιστολή

ΦΩΝΑΖΟΥΝ ομάδες για την απόφαση της ΚΟΠ και στέλνουν επιστολή

Θέμα έχει προκύψει στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας και δη για τον ορισμό που έχει γίνει για τη μέρα διεξαγωγής του εξ αναβολής παιχνιδιού της 20ης αγωνιστικής (ήταν προγραμματισμένο για τις 15 Φεβρουαρίου), μεταξύ του Εθνικού Άχνας και του Οθέλλου Αθηένου.

Ελέω ακαταλληλότητας γηπέδου είχε αναβληθεί τότε το παιχνίδι και αρχική είχε οριστεί να γίνει στις 06 Μαρτίου.  Εντούτοις, μετά από απόφαση της ΚΟΠ άλλαξε εκ νέου ημερομηνία και ορίστηκε για τις 22 Μαρτίου.

Τα σωματεία ενημερώθηκαν μέσω επιστολής από την ΚΟΠ ότι το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής Εθνικός Άχνας – Οθέλλος Αθηένου θα πραγματοποιηθεί μετά από νέο ορισμό στις 22 Μαρτίου, κάτι που προκάλεσε τις αντιδράσεις ομάδων του πρωταθλήματος Β΄ κατηγορίας.

Οι πληροφορίες του Themasports.com αναφέρουν ότι ήδη ετοιμάζουν αντίδραση για αυτό ομάδες όπως ο Άρης, Αναγέννηση Δερύνειας, Ολυμπιακός, χωρίς να αποκλείεται και άλλες ομάδες.

Μάλιστα δε, η ελαφρά ταξιαρχία τη Δευτέρα θα στείλει επιστολή προς την ΚΟΠ για το συγκεκριμένο θέμα, μιας και ελέω προκήρυξης του πρωταθλήματος αυτό δεν μπορεί να γίνει, δηλαδή ένα παιχνίδι που ήταν ορισμένο για την 20η αγωνιστική, να γίνει μετά από ενάμιση μήνα περίπου, όταν θα ολοκληρωθεί και η 24η αγωνιστική.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top