ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Απονεμήθηκε το πρώτο Διδακτορικό του προγράμματος εκπόνησης διδακτορικών διατριβών σε συνεπίβλεψη μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Απονεμήθηκε  το πρώτο Διδακτορικό του προγράμματος εκπόνησης διδακτορικών διατριβών σε συνεπίβλεψη μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Μια νέα εποχή ξεκίνησε για το Πανεπιστήμιο Νεάπολις με πυλώνα την παραγωγή καινοτόμας έρευνας και νέας γνώσης

Απονεμήθηκε πριν λίγες ημέρες το πρώτο Διδακτορικό του προγράμματος εκπόνησης διδακτορικών διατριβών σε συνεπίβλεψη μεταξύ Πανεπιστημίου Νεάπολις και Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Δρ. Μαρία Μανιού στο γνωστικό αντικείμενο της διοίκησης υπηρεσιών υγείας.


Σύμφωνα με την Δρ. Μανιού «η ανάπτυξη την έρευνας της διατριβής πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκών από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να είμαστε προτεινόμενοι μετά από ειδική πρόσκληση μέσα σε πλήθος δηλωμένων συμμετοχών πανεπιστημιακών ομάδων για το Βραβείο καλύτερου ερευνητή στον διεθνή διαγωνισμό βραβείων RESEARCH RATNA AWARDS 2019. Πρόκειται για ένα Πιστοποιημένο βραβείο από τα συμβούλια “World Research Council” & “United Medical Council”.»


Η διδάκτορας ευχαρίστησε επίσης τους συνεπιβλέποντες καθηγητές της και εξέφρασε την ικανοποίηση της για την άρτια διοικητική οργάνωση του προγράμματος. Η Δρ. Μανιού, κατά την διάρκεια των διδακτορικών της σπουδών, εξέδωσε δύο πρωτότυπες δημοσιεύσεις σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά με κριτές.


Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις, Καθ. Παντελής Σκλιάς, συνεχάρη την Διδάκτορα για την απονομή του τίτλου και τόνισε ότι το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου εισέρχεται σε μια νεά εποχή με πυλώνα την παραγωγή καιντόμας έρευνας. Είναι ένα ακαδημαϊκό ίδρυμα που δίνει έμφαση στην υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και έρευνα και την προώθηση νέων γνώσεων, με απώτερο στόχο την παροχή ποιοτικά άρτιων υπηρεσιών στην κοινωνία της Κύπρου και του εξωτερικού.


Τέλος, O Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών & Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Καθ. Σπύρος Βλιάμος σημείωσε ότι η διαδικασία υποστήριξης της διδακτορικής διατριβής από την κ. Μαρία Μανιού σηματοδοτεί μία ακόμα επιτυχία του πανεπιστημίου Νεάπολις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Ανησυχία Κυβέρνησης για την εγκληματικότητα: «Αύξηση των περιπολιών, αλλά και των ενεργειών της ίδιας της Αστυνομίας»

Η Κυβέρνηση έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας τα οποία αξιολογούνται διαρκώς ως προς την αποτελεσματικότητα τους είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top