ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ και στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς! – Άνοιξε ο δρόμος για το Top 10 (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΣ και στο Ντουμπάι ο Τσιτσιπάς! – Άνοιξε ο δρόμος για το Top 10 (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισοπεδωτικός ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έκανε περίπατο κόντρα στον Εγκόρ Γκερασίμοφ και πήρε το εισιτήριο για την οκτάδα του Dubai Tennis Championships.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας επικράτησε του 26χρονου Λευκορώσου (Νο.155) με 6-3, 6-1 σε μόλις 57 λεπτά και συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο tour, καθώς μετράει έξι διαδοχικές νίκες.

Αντίπαλός του στην προημιτελική φάση, μάλιστα, δεν θα είναι ο επικεφαλής του ταμπλό Κέι Νισικόρι, αλλά ο Χούμπερτ Χουρκάτς, που σημείωσε την έκπληξη αποκλείοντας τον Ιάπωνα με 7-5, 5-7, 6-2.

Άνοιξε, δηλαδή, ο δρόμος για τον τελικό, η πρόκριση στον οποίο θα χαρίσει στον Τσιτσιπά την πρώτη του είσοδο στο Top 10 της παγκόσμιας κατάταξης!

Για να φτάσει ως εκεί, βέβαια, ενδεχομένως να χρειαστεί να αποκλείσει στην τετράδα τον φορμαρισμένο Γκαέλ Μονφίς, που έβαλε σήμερα φρένο στον Μάρκο Παγδατή με 6-3, 6-2 και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Λετονό Ρικάρντας Μπεράνκις.

Κόντρα στον Γκερασίμοφ, πάντως, ο Τσιτσιπάς πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα από τον αντίπαλό του. Ειδικά στο δεύτερο έκανε… πάρτι!

Όπως είπαμε, θα βρει τώρα απέναντί του τον Πολωνό Χουρκάτς, τον οποίο αντιμετώπισε και στη Μασσαλία και πήρε τη νίκη σε straight sets.

Ο Στέφανος είχε επικρατήσει και στο NextGen Finals, όπου συναντήθηκαν τον περασμένο Νοέμβριο.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top