ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιδιάκεθ και Χέφελ για το ντέρμπι με την ΑΕΛ – Τι ειπώθηκε για τους τραυματίες

Ιδιάκεθ και Χέφελ για το ντέρμπι με την ΑΕΛ – Τι ειπώθηκε για τους τραυματίες

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (28/02) από την ΑΕΚ, για το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής των πλέι-οφ του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «ΑΕΚ Αρένα» (Σάββατο 02/03, 17:00).

Η διάσκεψη πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του AEK ARENA και μίλησε ο προπονητής των «κιτρινοπράσινων», Ιμανόλ Ιδιάκεθ, καθώς και ο ποδοσφαιριστής Έκτορ Χέφελ.

Αναλυτικά:

«Είναι το πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ με την ΑΕΛ. Ξέρουμε τι είδους παιχνίδια θα είναι. Ξεκινάμε με δύσκολα παιχνίδια, σκληρά και αρκετά ισορροπημένα. Θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είναι σημαντικό που θα έχουμε τη βοήθεια του κόσμου μας. Θέλουμε να εκμεταλλευθούμε την καλή κατάσταση στην οποία είμαστε.

Είχαμε καλή απόδοση αλλά περισσότερο είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση μας μετά το πέναλτι. Ήταν παρόμοιο το πέναλτι που δώσαμε πέρσι στον ΑΠΟΕΛ με αυτό φέτος, αλλά η αντίδραση μας ήταν πολύ διαφορετική και αυτό με χαροποιεί. Η ομάδα έδειξε ότι έχουμε αυτοπεποίθηση και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε.

Το rotation, δεν μου αρέσει να το λέω, γιατί δείχνει ότι κάνεις κάτι μηχανικά και όχι με τακτική. Θέλω να εμπιστεύομαι του πιο φρέσκους και ποιο έτοιμους. Τους καλύτερος όπως τους βλέπω. Αφήσαμε με ΑΠΟΕΛ τον Larena εκτός. Έχουμε μεγάλο ρόστερ πολλές επιλογές και είναι καλό για την ομάδα μας.

Το πνευματικό κομμάτι είναι το πιο σημαντικό. Θα είναι ένα παιχνίδι με διαφορετικά συναισθήματα και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Όταν σκοράρεις δεν πρέπει να πιστέψεις ότι τελείωσε και αν δεχθείς γκολ να μην τα παρατήσεις. Μπορούμε να φτιάξουμε μεγάλες ευκαιρίες σε τέτοια παιχνίδια.

Όπως σας είχα πει και με τον ΑΠΟΕΛ αυτό που μου άρεσε είναι το καθαρό μυαλό που έδειξε η ομάδα μετά το πέναλτι του ΑΠΟΕΛ. Ο Cases είναι έξω, ο Florian ίσως είναι έξω θα δούμε αύριο. Σήμερα είχαμε κάποια χτυπήματα από το χθεσινό παιχνίδι και θα τους δούμε αύριο», δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός, Ιμανόλ Ιδιάκεθ.

Χέφελ: «Ήρθε η ώρα να τους κερδίσουμε»

«Προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την ΑΕΛ. Είναι σημαντικό παιχνίδι για την 3η θέση. Θα είναι καλό παιχνίδι και έχουμε προετοιμαστεί γι’ αυτά τα παιχνίδια και θα ήταν ιδανικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Ναι, το πιστεύω. Είναι σημαντικό να ξεκινάς στην έδρα σου, είναι ένα πλεονέκτημα το οποίο πρέπει να εκμεταλλευθούμε.

Μας δίνει καλό κίνητρο για μία καλή πορεία. Έχουμε και τον κόσμο και μπορούμε να το εκμεταλλευθούμε. Δεν πήραμε βαθμούς απέναντι τους. Χάσαμε και κερδίσαμε ένα βαθμό. Είναι η ώρα να τους κερδίσουμε. Αν τα καταφέρουμε θα είναι σημαντική νίκη για την ομάδα μας», δήλωσε ο Ολλανδός μέσος.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top