Η Αριστοτέλους μιμήθηκε τον Εφραίμ για να δείξει πως είναι στο σπίτι - VIDEO

Η Αριστοτέλους μιμήθηκε τον Εφραίμ για να δείξει πως είναι στο σπίτι - VIDEO

Η πρόταση του συνεργάτη της Χάρη Παπαθεοχάρους να ανταλλάξουν για λίγο τους ρόλους τους στο σπίτι ήταν κάτι που βρήκε ενδιαφέρον η παρουσιάστρια.

Ο λόγος για την Χριστιάνα Αριστοτέλους η οποία με αφορμή την ιδέα του συνεργάτη της αποκάλυψε αμέσως τον «ρόλο» του συζύγου της Γιώργου Εφραίμ στο σπίτι.

Συγκεκριμένα η έρευνα του Χάρη Παπαθεοχάρους για το πως να κάνεις την Κυριακή των Αποκριών πιο ερωτική ημέρα ήταν και η αφορμή να προτείνει στην Χριστιάνα να ανταλλάξει ρόλους στο σπίτι με τον Γιώργο.

Δηλαδή αυτή να μιμηθεί τον Γιώργο και ο αυτός την Χριστιάνα, κάτι που η παρουσιάστρια το θεώρησε ιδιαίτερα εύκολο αφού αμέσως έτρεξε on air να το υποδηθεί.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Κυπριακό: Aνακοίνωσαν την τριμερή συνάντηση τα Ηνωμένα Έθνη - Πότε θα πραγματοποιηθεί

Τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν ότι η τριμερής συνάντηση μεταξύ των ηγετών των δύο κοινοτήτων και της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ θα πραγματοποιηθεί το πρωί της 9ης Νοεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE