ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ραμίρεζ: «Ξέρουμε πως…» – Τι επισήμανε ως το πιο σημαντικό και πως νιώθει

Ραμίρεζ: «Ξέρουμε πως…» – Τι επισήμανε ως το πιο σημαντικό και πως νιώθει

Στις δηλώσεις που παραχώρησε στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας, ο Ραμίρεζ, ανέφερε τα πιο κάτω:

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς και το πρώτο στην φάση των πλέι οφς. Ξέρουμε πως πρέπει να αρχίσουμε θετικά και με σοβαρότητα, πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Στα προηγούμενα παιχνίδια με τον Απόλλωνα, δεν καταφέραμε να πάρουμε καλό αποτέλεσμα και ελπίζω πως σε αυτό τον αγώνα θα έχουμε καλή παρουσία και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσουμε και να διορθώσουμε τα λάθη που στο παρελθόν μας στοίχησαν τα παιχνίδια αυτά».

Για τον ίδιο είπε: «Νιώθω χαρούμενος για την βράβευση μου, δεν είναι μόνο για μένα αλλά και για τους συμπαίκτες μου, που με βοήθησαν να σκοράρω. Ελπίζω να συνεχίσω να συμβάλλω στην προσπάθεια της ομάδας και να σκοράρω. Το πιο σημαντικό είναι η Ομόνοια να κερδίζει. Από τη στιγμή που ήρθα ένιωσα την Ομόνοια σαν το σπίτι μου. Ένιωσα καλά και νιώθω αυτή τη φανέλα. Πάντα πανηγυρίζω και είμαι ευγνώμων στην ομάδα που βρίσκομαι».

Για τη ζωή στην Κύπρο: «Έχω προσαρμοστεί στην Κύπρο και εγώ αλλά και η γυναίκα μου και η κόρη μου, νιώθουμε σαν το σπίτι μας. Οι άνθρωποι της Ομόνοιας με υποδέχθηκαν πολύ καλά και είμαι ευγνώμων σε αυτούς».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top