LIFESTYLE

Power Of Love: Δεύτερη «κωλοτούμπα» από τον Αντώνη- Ζήτησε συγνώμη για όσα δήλωσε για την Κατερίνα

Power Of Love: Δεύτερη «κωλοτούμπα» από τον Αντώνη- Ζήτησε συγνώμη για όσα δήλωσε για την Κατερίνα

Mέσα σε λίγες μέρες, δύο μεγάλες...κωλοτούμπες απο τον νεαρό παίκτη. Πρώτα δήλωνε ότι δεν θέλει να γυρίσει στο παιχνίδι και μετά απο λίγες μέρες ζητούσε απο τον κόσμο να τον ψηφίσει να επιστρέψει. Στη συνέχεια μίλησε για συνάντηση της Κατερίνας στο ξενοδοχείο με άλλο συμπαίκτη του, φροντίζοντας να ζητήσει συγνώμη αφού πρώτα έλαβε εξώδικο απο τον δικηγόρο της 27χρονης.

Εξώδικο στον Αντώνη Χρόνη έστειλε η Κατερίνα Σαββοπούλου, έπειτα τα όσα υπονόησε ο πρώτος για εκείνη, μετά την αποχώρησή του από το Power of Love. Θυμίζουμε πως ο 20χρονος πρώην παίκτης του ριάλιτι της αγάπης είχε πει πως η Κατερίνα κανόνισε ραντεβού με συμπαίκτη της, εκτός σπιτιού, σε ξενοδοχείο.

Ο Αντώνης Χρόνης επικοινώνησε προσωπικά με τον δικηγόρο της Κατερίνας Σαββοπούλου Γιώργο Τζήκα και του ζήτησε συγγνώμη για τα όσα υποστήριξε.

«Ο Αντώνης επικοινώνησε προσωπικά μαζί μου τηλεφωνικά. Για εμάς ζητούμενο πέρα από τη συγγνώμη, είναι και η πλήρης δήλωση ότι ουδέποτε έχουν λάβει χώρα αυτά που είπε και τα οποία προφανώς ανέφερε για κάποιους προσωπικούς του λόγους που δεν μας αφορούν καν», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Κατερίνας Σαββοπούλου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top