ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστοί δρόμοι για το Καρναβάλι – «Παραλύουν» δυο πόλεις

ΚΥΠΡΟΣ: Κλειστοί δρόμοι για το Καρναβάλι – «Παραλύουν» δυο πόλεις

Τροχαίες διευθετήσεις για τις παιδικές καρναβαλίστικες παρελάσεις…

Υπενθυμίζουμε στο κοινό τις τροχαίες διευθετήσεις για τις σημερινές παιδικές καρναβαλίστικες παρελάσεις.

Στις 11:30π.μ. το πρωί της Κυριακής 03/03, θα πραγματοποιηθεί στον παραλιακό δρόμο της 28ης Οκτωβρίου, στην Λεμεσό, η παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση με τη συμμετοχή πεζοπόρων τμημάτων.

Η παρέλαση θα ξεκινήσει από τη διασταύρωση των φώτων τροχαίας 28ης Οκτωβρίου - Λόρδου Βύρωνος και θα τερματίσει στη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου – Ανεξαρτησίας και ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός.

Επιπρόσθετα, η συγκέντρωση των ομάδων θα αρχίσει στις 10.00π.μ., από τα φώτα Τροχαίας Εναερίου μέχρι τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση των οδών 28ης Οκτωβρίου – Λόρδου Βύρωνος (Δημόσιος Κήπος).

Ως εκ τούτου ο δρόμος θα παραμείνει κλειστός μέχρι το πέρας της παρέλασης. Επίσης κλειστοί θα είναι όλοι οι δρόμοι Βόρεια της οδού 28ης Οκτωβρίου, από τη συμβολή της με την οδό Ανεξαρτησίας μέχρι τη συμβολή της με την Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιούν όλους τους χώρους στάθμευσης οχημάτων του Δήμου Λεμεσού και τους ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης οχημάτων.

Παιδική καρναβαλίστικη παρέλαση θα διεξαχθεί και στη Λευκωσία (Αγλαντζιά). Λόγω της παιδικής καρναβαλίστικης παρέλασης, στην λεωφόρο Κυρηνείας στην Αγλαντζιά, η λεωφόρος Κυρηνείας από τη συμβολή της με την οδό Ευάγγελου Φλωράκη, μέχρι τη συμβολή με την οδό Καραβά, καθώς και όλοι οι κάθετοι οδοί επί του επηρεαζόμενου τμήματος της λεωφόρου Κυρηνείας, θα είναι κλειστοί μεταξύ των ωρών 09:00 – 18:00.

Επιπρόσθετα, κλειστό θα είναι για την τροχαία κίνηση, το τμήμα της λεωφόρου Κυρηνείας, από τη συμβολή της με την οδό Ευάγγελου Φλωράκη, μέχρι τη συμβολή με την λεωφόρο Λεμεσού, από η ώρα 09:00 και για όση χρονική περίοδο θα παραμένουν σε στάση αναμονής τα καρναβαλίστικα άρματα, επί της οδού Ευάγγελου Φλωράκη.

Εξάλλου, κλειστό θα παραμείνει για την τροχαία κίνηση, το τμήμα της οδού Ευάγγελου Φλωράκη, από τη συμβολή με την λεωρόρο Κυρηνείας, μέχρι το σημείο της χωμάτινης οχηματικής πρόσβασης, όπου  σταθμεύουν τα  ιδιωτικά οχήματα της Εταιρείας <<ΚΑΠΝΟΣ>>, από η ώρα 09:00 και για όση χρονική περίοδο θα παραμένουν σε στάση αναμονής τα καρναβαλίστικα άρματα, επί του συγκεκριμένου τμήματος της  οδού Ευάγγελου Φλωράκη.

Ως εκ τούτου, καλούνται οι οδηγοί να συμμορφώνονται με τις οδηγίες των επί καθήκοντι αστυνομικών και με την προσωρινή οδική σήμανση και τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top