Κατά προτεραιότητα οι εκδικάσεις για Αξιόγραφα, με οδηγίες Μύρωνα Νικολάτου

Κατά προτεραιότητα οι εκδικάσεις για Αξιόγραφα, με οδηγίες Μύρωνα Νικολάτου

Ο Σύνδεσμος Κατόχων Τραπεζικών Αξιογράφων ενημερώνει τα μέλη του ότι ύστερα από παραστάσεις προς τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου Μύρωνα Νικολάτο, σχετικά με την καθυστέρηση που παρατηρείται στην εκδίκαση των υποθέσεων των μελών του Συνδέσμου, ο κ. Νικολάτος διαβεβαίωσε γραπτώς ότι έδωσε οδηγίες στα επαρχιακά δικαστήρια όπως εκδικάζουν τις υποθέσεις αυτές κατά προτεραιότητα.

"Για τις υποθέσεις που καθυστερούν, ο κ. Νικολάτος εισηγείται στα μέλη μας να απευθύνονται στους δικηγόρους που τα εκπροσωπούν", καταλήγει η ανακοίνωση του Συνδέσμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ:  Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

ΠτΔ: Χαιρετίζει απόφαση Νορβηγίας για άρση εμπάργκο όπλων κατά της Κύπρου - «Σημαντικό βήμα»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλιδης χαιρέτισε την Παρασκευή την απόφαση της Νορβηγίας να ανοίξει αιτήσεις για την εξαγωγή αμυντικού στρατιωτικού υλικού προς την Κύπρο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση ως «σημαντικό βήμα ενίσχυσης της διμερούς αμυντικής συνεργασίας».

BEST OF TOTHEMAONLINE