LIFESTYLE

Χαμός με την Eurovision- Έξαλλοι οι φαν που δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στο διαγωνισμό- Ακυρώθηκε η πώληση εισιτηρίων

Χαμός με την Eurovision- Έξαλλοι οι φαν που δεν θα καταφέρουν να βρεθούν στο διαγωνισμό- Ακυρώθηκε η πώληση εισιτηρίων

Ένας μικρός χαμός έχει ξεσπάσει αναφορικά με τα διαθέσιμα εισιτήρια για το διαγωνισμό της Eurovision 2019 που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ από τις 14 μέχρι τις 18 Μαΐου.

Αυτό μάλιστα είχαμε προβλέψει και σε προηγούμενο δημοσίευμα αφού φαίνεται πως το Ισραήλ δεν διαθέτει τους χώρους ώστε ο διαγωνισμός να φιλοξενήσει τις χιλιάδες “Eurofans” που κάθε χρόνο παρακολουθούν φανατικά με το μουσικό διαγωνισμό.

Είναι χαρακτηριστικό πως η αίθουσα Expo Tel Aviv Pavilion 2 μπορεί να χωρέσει 7300 ανθρώπους ωστόσο ήδη οι 3000 θέσεις είναι δεσμευμένες από την EBU.

Από τα υπόλοιπα 4000 διαθέσιμα εισιτήρια για μεγάλο μέρος αυτών έγινε ηλεκτρονική πώληση και μέσα σε λίγα λεπτά τα «μαγικά χαρτάκια»  έγιναν ανάρπαστα.

Πολλοί όπως ήταν αυτοί που εξέφρασαν τα παράπονα τους, καθώς η ιστοσελίδα είχε τεχνικά προβλήματα, αναγκάζοντας του υπευθύνους να διατάξουν έρευνα για το τι συνέβη.

Μάλιστα δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ακυρώθηκε η πώληση μεγάλου μέρους πακέτων, σε συγγενικά πρόσωπα των διοργανωτών του Ισραήλ και πρόσωπα από το χώρο του αθλητισμού (γύρω στα 300 εισιτήρια)  ενώ σημειώνεται πως όντως ο αριθμός είναι πολύ μικρός και ούτε οι γονείς της περσινής νικήτριας (Νetta) δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν ένα από τα «μαγικά χαρτάκια».

Οι Eurofans εξέφρασαν το θυμό τους και τη δυσαρέσκεια τους μέσω των social media με τους διοργανωτές να ανακοινώνουν ότι στο «χωριό» της Eurovision θα στηθούν γιγαντοοθόνες, ώστε όσοι δεν εξασφαλίσουν εισιτήρια για τους ημιτελικούς και τον τελικό να μπορέσουν να παρακολουθήσουν από εκεί τον διαγωνισμό.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top