5χρονος διαγνώσθηκε με σπάνια μορφή λευχαιμίας – Χιλιάδες άτομα περίμεναν στην βροχή για να τον σώσουν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

5χρονος διαγνώσθηκε με σπάνια μορφή λευχαιμίας – Χιλιάδες άτομα περίμεναν στην βροχή για να τον σώσουν – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάνω από 5.000 άτομα περίμεναν με περίσσια υπομονή για να δουν αν μπορούν να σώσουν ένα 5χρονο αγοράκι που διαγνώσθηκε με σπάνια μορφή λευχαιμίας.

Σύμφωνα με την Unilad, oι γονείς του Oscar Saxelby – Le, ανησύχησαν όταν οι μελανιές που είχε στο σώμα του το παιδάκι δεν έφευγαν. 

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του παιδιού πως μέσα στους επόμενους τρεις μήνες θα πρέπει να βρεθεί δότης, ώστε να καταφέρουν να τον σώσουν.  

Το 5χρονο παιδί διαγνώσθηκε με σπάνια μορφή λευχαιμίας.

Η ιστορία του μικρού έγινε γνωστή από την εφημερίδα «Sun» και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. 

«Ο μικρός Όσκαρ πλέον δεν μπορεί καν να φάει. Οι γονείς του ζουν τον χειρότερο εφιάλτη», είπε φίλος της οικογένειας.

Όπως σημειώνεται, οι γονείς του 5χρονου, δημιούργησαν μία καμπάνια με ονομασία «Hand in Hand for Oscar» με στόχο να προσεγγίσουν όσο περισσότερο κόσμο θα ήθελε να δει αν είναι συμβατός δότης με τον Όσκαρ.

Ωστόσο, αυτό που συνέβη σίγουρα δεν το περίμεναν. Από το πρώτο Σαββατοκύριακο μαζεύτηκαν κάπου στα 5.000 άτομα! Χιλιάδες άνθρωποι που σχημάτισαν μία τεράστια ουρά ανθρωπιάς κάτω από τη βροχή και περίμεναν με μεγάλη υπομονή να δουν αν είναι συμβατοί. 

Στο δημοσίευμα δεν αναφέρεται αν έχει βρεθεί δότης για τον Όσκαρ, ωστόσο χιλιάδες εθελοντές έδωσαν ανάσα ελπίδας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE