Αβέρωφ Νεοφύτου: Είναι κοινό μυστικό ποιοι διοικούσαν τον Συνεργατισμό μέχρι το 2013 – VIDEO

Αβέρωφ Νεοφύτου: Είναι κοινό μυστικό ποιοι διοικούσαν τον Συνεργατισμό μέχρι το 2013 – VIDEO

Ως κοινό μυστικό για το ποιοι είχαν το πάνω χέρι και ποιοι διοικούσαν τον Συνεργατισμό πριν το 2013 χαρακτήρισε την κατάσταση στην ΣΚΤ ο Αβέρωφ Νεοφύτου.

«Ως Πρόεδρος του ΔΗΣΥ αναλαμβάνω το μερίδιο ευθύνης που μου αναλογεί, και της προσωπικής και της παράταξης μου, και για την περίοδο πριν το 2013, και για την περίοδο πριν το 2013», έγραψε στο Twitter ο Αβέρωφ Νεοφύτου λίγη ώρα μετά την διάσκεψη Τύπου που παραχώρησε σε δημοσιογράφους στην Πινδάρου.

 

Ο κ. Νεοφύτου μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε πως είναι κοινό μυστικό ποιοι είχαν το πάνω χέρι αλλά και ποιοι διοικούσαν τον Συνεργατισμό πριν το 2013, παραδίνοντας τον με Μη Εξυπηρετούμενα Δάνεια που ξεπερνούσαν το 70%, χαρακτηρίζοντας παράλληλα το πόρισμα της Ερευνητικής ως ένα χρήσιμο εργαλείο για τον ΔΗΣΥ.

Δείτε όσα ανέφερε στο video:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Κυπριακό: Ώρα αποφάσεων για Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν-Σήμερα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών και τα μηνύματα που στέλνει η Ολγκίν, πριν από την τριμερή

Η νέα συνάντηση σήμερα, του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό διατηρείται στο διπλωματικό προσκήνιο, χωρίς όμως να διακρίνεται ακόμη καθαρός δρόμος προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE