H «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ» με τους σκόρερ και η… άλλη ΦΑΣΗ στο κέντρο της άμυνας!

H «ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ» με τους σκόρερ και η… άλλη ΦΑΣΗ στο κέντρο της άμυνας!

Το καθάρισαν εύκολα το χθεσινό Λεμεσιανό ντέρμπι στον Απόλλωνα. Ήδη βάζουν τα κεφάλια μέσα και βλέπουν το επόμενο ματς, που θεωρητικά είναι πιο κρίσιμο, αυτό της επόμενης Κυριακής με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο. 

Προς το παρών οι πρωταγωνιστές θα… χαλαρώσουν, θα διασκεδάσουν στο καρναβάλι της πόλης σήμερα και από την Τρίτη θα επιστρέψουν στη δουλειά.

Συνέβη κάτι που δεν έγινε ποτέ ξανά, στον Απόλλωνα της τελευταίας τριετίας. Έβαλαν τα γκολ δυο παίχτες, οι Σακέτι και Ρομπέρζ, οι οποίοι από άλλη μια φορά είχαν σκοράρει με τη φανέλα της ομάδας, κατά το παρελθόν.

Ο Αργεντινός χαφ, είχε σπάσει το ρόδι το περασμένο Καλοκαίρι, σε ευρωπαικό παιχνίδι με την Ζελέζνιτζαρ.

Ο Γάλλος είχε βάλει γκολ πριν ενάμισι χρόνο, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ερμή, πριν ενάμισι χρόνο (τον Σεπτέμβριο του 2017). Ειδικά το δεύτερο του χθεσινό τέρμα, με ωραίο γυριστό σουτ στην κίνηση, θα το… ζήλευαν και επιθετικοί παίχτες που βλέπουν συχνά δίχτυα.

Είχε φανεί από την περασμένη εβδομάδα, στο παιχνίδι με την Ομόνοια, το είδαμε πολύ περισσότερο χθες, ότι εμπνέει πολύ περισσότερη εμπιστοσύνη το κέντρο της άμυνας, όταν είναι μαζί στο γήπεδο οι Ρομπέρζ και Γιούστε. Τούτο φαίνεται και όταν… αλλάζουν πάσες, κοντά στην επανορθωτική και ξεκινούν το παιχνίδι από πίσω.

Στο χθεσινό παιχνίδι, οι αντίπαλοι επιθετικοί, τους «ενόχλησαν» σε πολύ περιορισμένο βαθμό, στις καλύτερες φάσεις κατατάσσεται ένα καταπληκτικό κόψιμο του Γιούστε πάνω στον Χουράδο στο πρώτο ημίχρονο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE