ΚΥΠΡΟΣ

Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Πάμε να κιτρινίσουμε τη Λάρνακα»

Οργανωμένοι ΑΕΛ: «Πάμε να κιτρινίσουμε τη Λάρνακα»

Ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση και κάνει μαζικό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να βρεθεί αύριο στο στάδιο «Αμμόχωστος» για να πανηγυρίσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, απέναντι στον Ερμή.

Αναλυτικά:

«Ο αγώνας της χρονιάς είναι μπροστά μας και δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την πρόκριση στα ημιτελικά. Η ευθύνη που έχουμε απέναντι στην ιστορία είναι τεράστια και όλοι μας έχουμε χρέος να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να πετύχουμε το στόχο που θέσαμε.

Οι αντίπαλοι σε συνεργασία με την παράγκα του ποδοσφαίρου θα χρησιμοποιήσουν όλες τις ύπουλες μεθόδους που έχουν στη διάθεση τους για να μας κλέψουν την πρόκριση. Ήδη τα πρώτα σημάδια φάνηκαν με τις τιμωρίες της ομάδας μας από τη δικαστική για τα ανύπαρκτα σκάγια που δήθεν τραυμάτισαν αντίπαλο τερματοφύλακα, αλλά και για ανακοίνωση που έκδωσε ο ΣΥ.Φ.ΑΕΛ. Ναι καλά ακούσατε, η Α.Ε.Λ τιμωρήθηκε με 5000 ευρώ για δική μας ανακοίνωση, μιας και ο Κουτσοκούμνης μαζί με τους υπόλοιπους καρεκλοκένταυρους οι οποίοι τόσο καιρό δήλωναν ότι δεν αναγνωρίζουν τα οπαδικά σύνολα, ήρθαν τώρα να τα αναγνωρίσουν
  για το δικό τους οικονομικό συμφέρον. Η υποκρισία ξανά σε όλο της το μεγαλείο.

Ασπίδα της ομάδας μας απέναντι σε όλους τους εχθρούς μας είμαστε μόνο εμείς για αυτό αύριο έχουμε υποχρέωση να την προστατεύσουμε από τις προκλήσεις και να μην επιτρέψουμε σε κανένα «ηθοποιό» να διεκδικήσει τη διακοπή του αγώνα εις βάρος μας.

ΑΕΛΙΣΤΕΣ την Τετάρτη αφήνουμε τα πάντα στην άκρη και εξαφανίζουμε τα εισιτήρια. Όλοι μαζί σαν γροθιά κιτρινίζουμε τη Λάρνακα και διαλύουμε όσους τολμήσουν να σταθούν στο δρόμο μας. Η πρόκριση επιβάλλεται και θα έρθει στo Λιμάνι, θα τη φέρουμε εμείς οι χιλιάδες προσκυνητές του Αφεντικού της Λεμεσού.

Εισιτήρια του αγώνα θα πωλούνται από σήμερα το μεσημέρι στα οικήματα μας και προτρέπουμε τα μέλη μας να τα προμηθευτούν εγκαίρως.

ΥΓ. Τα κίτρινα καραβάνια θα αναχωρήσουν η ώρα 17:00 από την έξοδο της Παρεκκλησιάς.
ΥΓ2. Μεγάλα πάρτι απόψε στους συνδέσμους αυστηρά ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΕΛΙΣΤΕΣ.
ΥΓ3. Καλό ταξίδι αδερφέ Γιάννη.
Α.Ε.Λ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ

ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΤΕ

ΣΥ.Φ.ΑΕΛ 1989».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top