ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Δίκη Focus: Ο Χρ. Χριστοδούλου δήλωνε στην εκπομπή του Λ. Μαύρου πως δεν γνώριζε τον Μ. Ζολώτα

Δίκη Focus: Ο Χρ. Χριστοδούλου δήλωνε στην εκπομπή του Λ. Μαύρου πως δεν γνώριζε τον Μ. Ζολώτα

Σε τηλεφωνική συνέντευξή του στην ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Λάζαρου Μαύρου, η οποία ακούστηκε την Πέμπτη 14/3 στο δικαστήριο, ο Χριστόδουλος Χριστοδούλου δήλωνε πως δεν γνώριζε τον Μιχάλη Ζολώτα ούτε για τις έρευνες των διωκτικών αρχών για το έμβασμα του €1 εκ. στην εταιρεία Α. C. Christodoulou Consultants.

Καταθέτοντας ως μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση «Focus», ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας, ο δημοσιογράφος Λάζαρος Μαύρος ανέφερε ότι το πρωί της 21ης Ιουνίου του 2013 τηλεφώνησε στον κ. Χριστοδούλου και τον κάλεσε να σχολιάσει το πρωτοσέλιδο άρθρο της εφημερίδας «Πολίτης» με τίτλο «One million euros για Χριστοδούλου».

Στη συνέντευξη του, ο κ. Χριστοδούλου ακούγεται να δηλώνει, μεταξύ άλλων, ότι δεν έχει οποιαδήποτε γνώση του περιεχομένου του δημοσιεύματος και πως δεν έχει ιδέα για τις έρευνες των διωκτικών αρχών για την υπόθεση, κάνοντας ταυτόχρονα λόγο για προσπάθεια ενοχοποίησης του από την εφημερίδα.

Ο πρώην Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας ακούγεται να δηλώνει, επίσης, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η εν λόγω εφημερίδα δημοσιεύει «αβάσιμα» άρθρα για τον ίδιο και πως είχε καταχωρήσει αγωγές εναντίον της εφημερίδας για λίβελλο.

Ερωτηθείς σχετικά με το έμβασμα  του €1 εκ. προς την  εταιρεία Α. C. Christodoulou Consultants, ο κ. Χριστοδούλου απάντησε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να δώσει «λεπτομέρειες» για αυτό το ποσό επειδή η εταιρεία, από της ιδρύσεως της μέχρι το 2010, όπως υποστήριξε, ανήκε στη θυγατέρα του και πως ίδιος δεν είχε οποιαδήποτε σχέση με την εταιρεία κατά την εν λόγω περίοδο.  

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top