ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φανερώνει διάθεση να «ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΓΑ»! Να την… βάλει σε άλλα ΚΑΛΟΥΠΙΑ

Φανερώνει διάθεση να «ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΓΑ»! Να την… βάλει σε άλλα ΚΑΛΟΥΠΙΑ

Τρέχουν διάφορα ζητήματα στην Ομόνοια, κατά τα τελευταία 24ωρα. Πάνε αρκετές μέρες, που διέρρευσε η απόφαση της διοίκησης Παπασταύρου, να… εγκαταλείψει την Prime Tel και να μετακομίσει στη Cytavision.

Η αντίδραση της διεύθυνσης του ιδιωτικής συνδρομητικής πλατφόρμας, ήταν απολύτως αναμενόμενη. Μάλλον καταλαβαίνουν κι αυτοί, ότι τις διαφορές τους με την Ομόνοια θα τις λύσουν στα δικαστήρια. Αν δεν υπήρχε καν θέμα, δεν θα έβγαινε επίσημα η διοίκηση των πρασίνων, να διαψεύσει τα δημοσιεύματα;

Γνωστοποιήθηκε χτες (επίσης μέσα από δημοσιεύματα), ότι οι διαχειριστές της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, κοιτάζουν το σενάριο να μετακομίσει η ομάδα από το ΓΣΠ στο Μακάρειο. Σε εκείνο το ιστορικό στάδιο, που γράφτηκαν πολλές ένδοξες στιγμές της ομάδας.

Επί του συγκεκριμένου ζητήματος, κρατάμε παραπάνω τη δημόσια τοποθέτηση του προέδρου του ΚΟΑ, ότι είναι στα αρχικά του στάδια, αφού δεν έχουν ακόμα ενώπιον τους επίσημη πρόταση.

Εμείς εκτιμούμε, ότι δεν είναι τόσο απλό να μιλάμε τη δεδομένη στιγμή, για σίγουρη μετακόμιση της Ομόνοιας στο παλιό στάδιο της Λευκωσίας. Γνωρίζοντας και πως… κυλάνε τα πράγματα με την γραφειοκρατία, όταν εμπλέκονται δημόσιοι οργανισμοί, σε τόσο σημαντικά ζητήματα.

Η διοίκηση Παπασταύρου, όπως γνωρίζουν καλά ιδιαίτερα οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα τμήματα υποδομής, έχει κάμει μεγάλες επενδύσεις φέτος και στο… κομμάτι ανάπτυξης ταλέντων και γηγενών παιχτών. Έχουν διαθέσει το μεγαλύτερο κονδύλι, που διέθεσε ποτέ κυπριακός σύλλογος, με στόχο να «βγάλουν» παίχτες υψηλού επιπέδου τα προσεχή χρόνια.

Στην επαγγελματική ομάδα, επειδή έγιναν λανθασμένες επιλογές το περασμένο Καλοκαίρι (με κυριότερη αυτή του τεχνικού διευθυντή Άνχελ Γκόμεθ), η ομάδα δεν πέτυχε το στόχο της. Ωστόσο, ο ιδιοκτήτης (ή ενοικιαστής) της ποδοσφαιρικής Ομόνοιας, δείχνει διάθεση να διορθώσει τα λάθη του.

Με τις αποφάσεις που έλαβε τον τελευταίο καιρό και τις προσλήψεις που έγιναν σε υπεύθυνα τεχνικά πόστα.

Το μήνυμα που εισπράττουμε, απ’ όλα τα παραπάνω, είναι ότι ο Θείος Σταύρος από την Αμερική, μαζί με την ομάδα συνεργατών του, φανερώνουν διάθεση να «σπάσουν αυγά». Με στόχο φυσικά να βάλουν το ποδοσφαιρικό οικοδόμημα της Ομόνοιας, σε άλλα -πιο γερά και επαγγελματικά – καλούπια.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top