Γιορτάζει έξω από τη Δυτική πριν το ντέρμπι με την ΑΕΛ – Τι θα ΓΙΝΕΤΑΙ εκεί

Γιορτάζει έξω από τη Δυτική πριν το ντέρμπι με την ΑΕΛ – Τι θα ΓΙΝΕΤΑΙ εκεί

Η Ομόνοια ενημερώνει:

«Έξι χρόνια ζωής συμπληρώνει το HAPPY FACES και γιορτάζει το γεγονός στο χώρο του, έξω από τη Δυτική κερκίδα, στον σημερινό αγώνα της ομάδας μας με την ΑΕΛ!

Το HAPPY FACES θα υποδέχεται μικρούς και μεγάλους από τις 16:30, ενώ μια ώρα αργότερα, στις 17:30, θα σβήσει τα κεράκια στην τούρτα παρέα με τον κόσμο της ομάδας μας.

Εκεί θα είναι και το HAPPY FACES OMONOIA KIDS CLUB, για δωρεάν εγγραφή των μικρών μας φίλων ώστε να απολαμβάνουν τα προνόμια που προσφέρει.

Χρόνια πολλά HAPPY FACES! Ευχαριστούμε για όλα!».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Καύσωνας και μπλακ άουτ: Η ενεργειακή κρίση που εκθέτει το κράτος της «ανεπάρκειας»

Με θερμοκρασίες που ξεπερνούν τους 45 βαθμούς, η Κύπρος βυθίζεται ξανά σε διακοπές ρεύματος, αποκαλύπτοντας την βαθιά ενεργειακή κρίση και την πολιτική ανεπάρκεια που την συνοδεύει. Παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις για επάρκεια, οι πολίτες βιώνουν το σκοτάδι και τους φουσκωμένους λογαριασμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE