ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Καυτό» φινάλε στο ΓΣΠ και ΤΡΙΑΡΑ της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ!

«Καυτό» φινάλε στο ΓΣΠ και ΤΡΙΑΡΑ της Ομόνοιας επί της ΑΕΛ!

Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, η Ομόνοια πέτυχε μεγάλη νίκη επί της ΑΕΛ με 3-1 στο ΓΣΠ και διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες της για την 4η θέση, αφού ανέβηκε στους 35 βαθμούς και μείωσε στους οκτώ τη διαφορά από την 4η ΑΕΚ και στους δέκα από την 3η ΑΕΛ, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Περισσότερα σε λίγο…

Α΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Το πρώτο μέρος κύλησε με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες, με την ομάδα της Λευκωσίας να μπαίνει με μεγαλύτερη διάθεση στο παιχνίδι, έχοντας την κατοχή μπάλας και ελέγχοντας το ρυθμό, χωρίς όμως να είναι επικίνδυνη στο επιθετικό τρίτο, πέρα από τη φάση του γκολ και 1-2 καλές προϋποθέσεις.

Το σκορ για την Ομόνοια άνοιξε στο 24΄ ο νεαρός Τζιωνής, ο οποίος πήρε το «ριμπάουντ» μετά από ασταθή απόκρουση του Πρόσεκ σε σουτ του Ραμίρεζ και έστειλε εύκολα την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Μετά το 30΄ η ΑΕΛ η οποία παρουσίασε πάλι τις γνωστές… «παθογένειες» στο δημιουργικό κομμάτι, έδειξε κάποια σημάδια αντίδρασης και προσπάθησε κυρίως στην κόντρα επίθεση και από «στημένες» φάσεις να γίνει επικίνδυνη, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία για το 1-1 στο 36΄, όταν ο Αντάμοβιτς με σουτ, βρήκε το δοκάρι της εστίας του Μεχίας, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 33΄ είχε στο ενεργητικό του ένα άστοχο σουτ.

Συνοψίζοντας, η Ομόνοια εκμεταλλεύτηκε μία καλή επιθετική της προσπάθεια και πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με 1-0, χωρίς να χρειαστεί να ανεβάσει στροφές σε κανένα σημείο του πρώτου ημιχρόνου, απέναντι σε μία ΑΕΛ που δείχνει να θέλει αλλά να… μην μπορεί.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ομόνοια (Αναστασίου): Μεχίας, Μότα, Κούσουλος, Γκαφούρ, Μανρίκε, Σοάρες, Μαυρίας, Τζιωνής, Ραμίρεζ, Γκόμεθ, Ατζαγκούν.

ΑΕΛ (Κέρκεζ): Πρόσεκ, Νιλς Τεϊσέιρα, Τζούνιορ, Γκοντάλ, Γουίλερ, Ζντραβκόφσκι, Αντάμοβιτς, Αβραάμ, Χουράδο, Ντα Σίλβα, Τζαρσίνιο.

Στάδιο: Γ.Σ.Π
Διαιτητής: Θεουλή Χρυσοβαλάντης
Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Ψευδιώτης Κώστας
Παρατηρητής Διαιτησίας: Νικολαϊδης Χρίστος

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top