ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Τάμαρι τους έκανε «ΜΑΓΚΕΣ»! Χαίρονται και γι’ άλλο ΛΟΓΟ…

Ο Τάμαρι τους έκανε «ΜΑΓΚΕΣ»! Χαίρονται και γι’ άλλο ΛΟΓΟ…

Ήταν ο πιο καθοριστικός παίχτης για να… δραπετεύσει ξανά με νίκη από τη Λεμεσό ο ΑΠΟΕΛ. Δεν νομίζω να υπάρχει άνθρωπος που παρακολούθησε το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο οποίος θα διαφωνήσει μαζί μας… 

Βεβαίως για να… γυρίσουν ξανά παιχνίδι με τους κυανόλευκους, μερίδιο έχουν και οι υπόλοιποι παίχτες, αλλά και ο Πάολο Τραμετσάνι. Ο Ιταλός πέτυχε το τρία στα τρία, στα ματς που αντιμετώπισε τον Αυγουστή.

Ξεσάλωσε φυσικά κι ο πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης, μετά το τελευταίο σφύριγμα του Γιώργου Νικολάου. Μπήκε στον αγωνιστικό, συνεχάρη τους πρωταγωνιστές, ιδιαίτερα τον… ασυγκράτητο Ιορδανό άσο.

Χαίρονται και γι’ άλλο λόγο οι διοικούντες την ομάδα, αφού από τότε που επέστρεψε από το Asian Cup ο Τάμαρι, ήταν το πρώτο ματς που είχε σούπερ απόδοση!

Το μόνο που θέλουν, είναι να μην… εμφανιστούν πάλι οι εκτιμητές της αξίας του παίχτη και να βγάζουν τη γλώσσα τους περίπατο. Για το ποσό που θα πουληθεί στο εξωτερικό…

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top