Δεν σχολίασε την απουσία Ακιντζί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Δεν σχολίασε την απουσία Ακιντζί ο Πρόεδρος Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης δεν θέλησε την Τρίτη 19/03 να σχολιάσει την απουσία του Τουρκοκύπριου ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί από τον δικοινοτικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Magusa.

«Προτιμώ να παρακολουθήσω έναν αθλητικό αγώνα που στόχο έχει τη βελτίωση του κλίματος, να θυμηθούμε τις παλιές καλές εποχές όταν οι ομάδες μας δεν είχαν πρόβλημα να αγωνίζονται μαζί και να ευχηθώ το συντομότερο να ζήσουμε τις ίδιες καλές στιγμές», είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, προσερχόμενος στο γήπεδο στην Πύλα.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι τελικά δεν μπορούμε να διευθετήσουμε ακόμα και τα πιο απλά πράγματα, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε: «Εμείς μπορούμε».

Σε άλλη ερώτηση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης απάντησε ότι «η διευθέτηση ήταν ο αγώνας να γίνει εδώ, σε αυτό το γήπεδο».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

ΠτΔ για Κυπριακό: Τις επόμενες μέρες ευελπιστούμε να έχουμε ανακοινώσεις που θα βοηθήσουν

Έχω υποσχεθεί στον κυπριακό λαό ότι θα πράξω ό,τι είναι δυνατόν για να δημιουργηθούν οι συνθήκες επανέναρξης των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν κάποιες ανακοινώσεις προς αυτή την κατεύθυνση. 

BEST OF TOTHEMAONLINE