Η συμφωνία για τον πιο «Αδύναμο Κρίκο» που τροποποίησε το ΡΙΚ - Στο στόχαστρο του Γ. Ελεγκτή και άλλες προσλήψεις

Η συμφωνία για τον πιο «Αδύναμο Κρίκο» που τροποποίησε το ΡΙΚ - Στο στόχαστρο του Γ. Ελεγκτή και άλλες προσλήψεις

Τι προνοούσε η συμφωνία ΡΙΚ – BBC, που ανήκει το φορμάτ του συγκεκριμένου τηλεπαιχνιδιού.

Με αφορμή την Ειδική Έκθεση του Γενικού Ελεγκτή και τις διαπιστώσεις του για μη αξιοποίηση πρώτα του υφιστάμενου προσωπικού και την επιλογή του ΡΙΚ να προχωρήσει στην πρόσληψη/αγορά νέων παροχέων υπηρεσιών, το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου εξέφρασε την άποψη πως το πιο πάνω οφείλεται, σε αρκετές περιπτώσεις, στις προσλήψεις που αφορούν συγγραφή κυρίως ερωτήσεων στο πρόγραμμα «Αδύναμος Κρίκος».

Περεταίρω, όπως αναφέρεται στην απάντηση του ΡΙΚ, οι ερωτήσεις συγγράφονται ανάλογα με τις γνώσεις των διαγωνιζομένων για αυτό και οι παροχείς είναι περισσότεροι του ενός.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σκληρή επίθεση Τατάρ σε ΠτΔ - Τον κατηγορεί για «διπρόσωπη πολιτική»

Σε νέες δηλώσεις προέβη ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, κατηγορώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, ότι ακολουθεί «διπρόσωπη πολιτική» και ότι επιχειρεί να «στριμώξει» την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ενώ στο τραπέζι των συνομιλιών εμφανίζεται να μιλά για «συμβιβασμό».

BEST OF TOTHEMAONLINE