ΕΛΛΑΔΑ

Ελλαδίτης καταζητείται για την δολοφονία της συζύγου του στην Ταϊλάνδη

Ελλαδίτης καταζητείται για την δολοφονία της συζύγου του στην Ταϊλάνδη

Η αστυνομία του Πουκέτ καταζητεί τον Ελλαδίτη Δημήτρη Χαϊρόπουλο, ως ύποπτο για τη δολοφονία της 43χρονης συζύγου του Niramon, τον Φεβρουάριο 2019, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Ταϊλάνδης 

Εναντίον του 42χρονου Δημήτρη έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης μέσω Interpol. Ο 42χρονος καταγράφηκε στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Πουκέτ να επιβιβάζεται σε πτήση προς το Ντουμπάι, μερικές ώρες μετά την τελευταία συνάντηση με την σύζυγό του.  

Συμφωνα με τα δημοσιεύματα αναχώρησε για Ντουμπάι  από το Αεροδρόμιο του Πουκέτ. 

Το τοπικό αστυνομικό τμήμα στο Cherng Talay επιβεβαίωσε ότι ο 42χρονος, έφυγε από το δωμάτιο που ενοικίαζε στο Bang Tao, όπου βρέθηκε το πτώμα της συζύγου του, το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου. 

Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο ιδιοκτήτης του δωματίου, ο οποίος ανάφερε ότι όταν χτύπησε την πόρτα, δεν υπήρξε καμία απάντηση, στην συνέχεια άνοιξε την πόρτα με τα κλειδιά ασφαλείας και όπως είπε βρήκε την 43χρονη στο κρεβάτι με ένα μαύρο πανί μέσα στο στόμα της και με δεμένα τα χέρια και τα πόδια της. 

Η αστυνομία του Πουκέτ εκτιμά πως ο φερόμενος ως δολοφόνος της, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα. 

Προς το παρόν η ελληνική πρεσβεία δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για την υπόθεση. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top