Στις 374.299 ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την 'υπουργό εσωτερικών'

Στις 374.299 ο πληθυσμός στα κατεχόμενα, σύμφωνα με την 'υπουργό εσωτερικών'

Η "υπουργός εσωτερικών" στα κατεχόμενα, Αϊσεγκιούλ Μπαϊμπάρς, δήλωσε πως ο πληθυσμός εκεί φθάνει στα 374 299 άτομα, από τα οποία 252.497 είναι "υπήκοοι" του ψευδοκράτους και 121.802 έχουν "έγκυρες άδειες διαμονής".


Το θέμα του πληθυσμού συζητήθηκε σήμερα κατά διάρκεια συνεδρίας της "βουλής".

Ο βουλευτής του ΚΕΕ Ναζίμ Τσαβούσογλου δήλωσε πως υπήρχαν παρατηρητές των Ηνωμένων Εθνών κατά τη διάρκεια της απογραφής πληθυσμού στις 4 Δεκεμβρίου 2011 και σύμφωνα με αυτήν ο πληθυσμός ήταν στις 295 χιλιάδες.

Είπε πως η "κυβέρνηση" είχε ανακοινώσει ότι θα γίνει άλλη απογραφή το 2018 κάτι που δεν έγινε, επικρίνοντας την "κυβέρνηση" ότι έδωσε διαφορετικούς αριθμούς σε ό,τι αφορά τον πληθυσμού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE