LIFESTYLE

Αποχώρησε μετά από 15 χρόνια στον Super ο Μάρκος Κωμοδρόμος – Μίλησε με τρεμάμενη φωνή - VIDEO

Αποχώρησε μετά από 15 χρόνια στον Super ο Μάρκος Κωμοδρόμος – Μίλησε με τρεμάμενη φωνή - VIDEO

Ο Μάρκος Κωμοδρόμος φανερά συγκινημένος αποχαιρέτησε συνεργάτες, φίλους και ακροατές στο κλείσιμο της τελευταίας του ραδιοφωνικής εκπομπής στον Super.

 

Βουρκωμένος και με τρεμάμενη φωνή ο Μάρκος Κωμοδρόμος άρθρωσε τις τελευταίες του λέξεις στον Super κατά την τελευταία του εκπομπή στον γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό αποχαιρετώντας συνεργάτες, φίλους και ακροατές.  

Λίγα λεπτά πριν το τέλος της εκπομπής το ραδιοφωνικό του ταίρι, Χριστίνα Δημητρίου, τον ευχαρίστησε «on air» για την άψογη συνεργασία που είχαν τα τελευταία τρία χρόνια, με τον ίδιο να παίρνει τον λόγο λίγο αργότερα.

Φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τους πάντες, αναπολώντας παράλληλα τα 15 χρόνια πορείας του στον Super, σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως φεύγει «ως φίλος».

Μάλιστα, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός ανήρτησε video, μαζί με κείμενο στις προσωπικές του σελίδες στα κοινωνικά δίκτυα, αποχαιρετώντας και ευχαριστώντας τους συνεργάτες του αλλά και τους ακροατές. 

 

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Για να κάνεις μεγάλα πράγματα, δεν είναι ανάγκη να είσαι μεγαλοφυΐα. Δεν είναι ανάγκη να είσαι πάνω από τους άλλους ανθρώπους. Πρέπει να είσαι μαζί τους», έγραψε ο Μοντεσκιέ. Κάτι παρόμοιο έζησα και εγώ τα 15 χρόνια παρουσίας μου στον Super. Συνεργάτες, που δεν ήταν απλά συνάδελφοι, αλλά φίλοι. Φίλοι που δεν ήταν απλά γνωστοί, αλλά οικογένεια. Ότι φτιάξαμε μέχρι σήμερα έγινε με τον ιδρώτα όλων. Ότι πετύχαμε ήταν αποτέλεσμα του «μαζί». Φεύγω από τον Super μετά από τόσα χρόνια αφήνοντας πίσω αναμνήσεις. Η καθεμιά με τη δική της απόχρωση. Φεύγω από τον Super σαν φίλος και όχι απλά ως πρώην εργαζόμενος ή συνεργάτης. Φεύγω από τον Super ευγνωμονώντας τον. Αφήνω πίσω μου ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στην διεύθυνση και τους ανθρώπους του Σούπερ που πέρασαν από το 2004 που ξεκίνησε το δικό μου ταξίδι, στον διευθυντή μου Ζήνων Ζηντίλη, τους συνεργάτες, τους ανθρώπους του. Με πιο απλά λόγια, στους φίλους μου…Χριστίνα μου, σε ευχαριστώ για τις όμορφες ραδιοφωνικές στιγμές που ζήσαμε τα τελευταία 3 χρόνια σας ραδιοφωνικό δίδυμο ... Η πορεία μου θα συνεχιστεί κάπου αλλού. Εφαλτήριο μου όμως θα είναι πάντα ο Super, γι’ αυτό και πάντα θα κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Σας ευχαριστώ όλους. Από τον διευθυντή μέχρι και τον τελευταίο ακροατή που με έκαναν να νιώσω την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια. Αφήνω την αγάπη μου…και στο επανιδείν... "

 

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε το video πατώντας εδώ!

Μάλιστα στις αναρτήσεις του απάντησε και ο Διευθυντής του Super, Ζήνων Ζηντίλης, εκθειάζοντας τον επαγγελματισμό του, αλλά και ευχαριστώντας τον για την πολύχρονη προσφορά του στον σταθμό.

 

Τώρα το μόνο που απομένει είναι να ανακοινωθεί ο επόμενος επαγγελματικός σταθμός του Μάρκου Κωμοδρόμου.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top