ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην τελευταία της κατοικία η πρόεδρος της Europa Donna, Εύη Παπαδοπούλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Στην τελευταία της κατοικία η πρόεδρος της Europa Donna, Εύη Παπαδοπούλου – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Κηδεύεται η Κύπρια επιχειρηματίας και πρόεδρος της Europa Donna τα τελευταία πέντε χρόνια, Εύη Παπαδοπούλου, που απεβίωσε στις 29 Μαρτίου.

Η Εύη Παπαδοπούλου, που τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου, κηδεύεται την Τετάρτη 3 Απριλίου από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στην Λεμεσό.

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως αντί στεφάνων να γίνονται εισφορές στην Europa Donna, στον Σύνδεσμο ΠΑΣΥΚΑΦ και στο Πάνος Ευριπίδου Foundation.

Θυμίζουμε ότι η γνωστή επιχειρηματίας, απεβίωσε στις 29 Μαρτίου. 

Η Εύη Παπαδοπούλου γεννήθηκε στη Λεμεσό. Σπούδασε HND στο Cambridge College of Arts and Technology και μετά Οικονομικά BSc στο Brunel University στην Αγγλία.

Εργάστηκε στην Αγγλία, κατά και μετά τις σπουδές της, στο West Middlesex Hospital και στο Department of Trade and Industry, Division of Small Firms για τη δημιουργία Information Centres for Small Firms για την εργασία με θέμα «Marketing in Small Firms».

Από το 1976 εργαζόταν στην οικογενειακών συμφερόντων εταιρεία KEAN Soft Drinks Ltd, στη Λεμεσό, κτίζοντας το τμήμα Μάρκετινγκ για την εταιρεία.

Κατείχε τη θέση της Marketing Director της KEAN Soft Drinks Ltd. Ταυτόχρονα ήταν Πρόεδρος των εταιρειών Τάκης Χριστοδούλου Λτδ και Leardi Catering Services Ltd και Σύμβουλος στις KEAN Soft Drinks Ltd, KRISTI Αλλαντικά, Klappis Butchers, SARELS Seafood Ltd.

Ήταν μέλος στο Συμβούλιο Βιομηχανικής Ανάπτυξης του Υπουργείου Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού, και σε διάφορους Συνδέσμους όπως: Αντιπρόεδρος Europa Donna Κύπρου, Πρόεδρος Επιτροπής Λεμεσού του Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων, Υπεύθυνη Κίνησης Πολιτών για το Ακτινοθεραπευτικό / Ογκολογικό Λεμεσού. Ενώ παράλληλα υπήρξε και  μέλος του Curium Rotary Club και στέλεχος των Young Presidents' Organisation και World Presidents' Organisation.

Τα τελευταία πέντε χρόνια ήταν Πρόεδρος της Europa Donna Κύπρου.

Ήταν παντρεμένη με τον Λάκη Παπαδόπουλο από την Αμμόχωστο με τον οποίο απέκτησε 2 παιδιά, την Αριάνα και τον Δημήτρη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Παγκόσμια ανησυχία για ενδεχόμενες αυξήσεις των αεροπορικών ναύλων από τον Μάιο - Ποιος ο λόγος

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top